Her hos Debito hjælper vi hver eneste dag rigtig mange små- som store virksomheder med deres likviditet gennem effektiv inkasso og rykkerskrivelser – mod de kunder der ikke betaler.

Debito gør brug af nogle af Danmarks førende inkassoadvokater og inkassovirksomheder med over 100 års erfaring inden for inkasso og indrivelse af gæld mod en skyldner. Et samarbejde der sikrer effektiv inkasso og mulighed for gratis at oprette, følge og afslutte sine sager – vi tager kun 10% hvis det lykkes at få dine penge hjem. Hvis det ikke lykkes, ja så har det været gratis inkasso, uden omkostninger for dig – 100% no cure, no pay. For sådan mener vi inkasso bør være.

Nemt at komme i gang

Med Debito er det super nemt at komme i gang med inkasso, upload blot den ubetalte faktura til os – så klarer vi resten, lige fra udsendelse af rykkere, inkassovarsel, påkravsskrivelse, renter og gebyrer.
Det er 100% gratis at komme i gang, og vi tager kun 10% af det vi indkræver – indkræver vi ikke noget, ja så har det været uden omkostninger eller risiko for dig og din virksomhed.

Gebyret ingen kender og bruger – gør I?

Rigtig mange virksomheder er rigtig gode til selv at udsende rykker og inkassovarsel til deres debitorer – metoder der ofte er ret effektive i virksomhedens egen rykkerprocedure og metoder der ofte kan forebygge en hel del forud for inkasso – og imødekommer de skyldnere, der måske blot havde glemt fakturaen. De fleste virksomheder ved med andre ord, at det er muligt at udsende rykkere med et rykkergebyr på maksimalt 100 kroner – og max 3 af dem.

I 2013, med den nye rentelov kom der endnu et gebyr du som virksomhed har mulighed for at tillægge dine erhvervskunder, et såkaldt kompensationsgebyr. Trods kompensationsgebyret blev indført tilbage i 2013 kender de færreste virksomheder desværre til det – og gør dermed heller ikke brug af det. Kompensationsgebyret er et relativt effektivt gebyr grundet dets størrelse og nemmere måde at tilføje det på.
Vi oplever af helt op i mod 90% af alle vores kunder ikke gør brug af kompensationsgebyret – og spørger vi dem, ja så skyldes det ofte det manglende kendskab til gebyret og dets muligheder.

Vi har lavet en uddybende artikel om alt du bør vide om kompensationsgebyret, læs mere her.