Hans-Jacob Juhler Møgelmose fra HM Regnskab er professionel revisor og bogholder fra Brønderslev i Nordjylland. HM Regnskab hjælper hver dag små og store virksomheder med bogføringen, skat, moms, rådgivning og administration. HM Regnskab bruger selv Debito og anbefaler deres kunder til at gøre det samme, når betalingerne udebliver. Læs Hans-Jacobs gæsteblog herunder.

 

En af de største udfordringer ved at drive forretning, er for de fleste regnskabet – og hvad der hører med. Vi oplever ofte, at det ikke interesserer kunderne ret meget, og er i bund og grund allermest interesseret i hvad bundlinjen er, når året er afsluttet. Regnskabet med dens skat, moms, afgifter og ubetalte fakturaer er med andre ord ikke noget virksomhedsejeren bruger ret meget tid på.

Derfor vælger mange ofte at overlade arbejdet til os hos HM Regnskab. Vi brænder for at hjælpe til, så virksomhedsejeren kan lave det han brænder for. Med Debito som tillægsydelse kan vi endda hjælpe med at sikre likviditet og cashflow.

Hvad gør Debito for dig og dine kunder?

Debito er for os en rigtig god tillægsydelse til vores daglige arbejde med bogholderi og regnskab. For vi sidder med rigtig mange kunders regnskaber og mange af dem har dårlige betalere. Det fedt at kunne hjælpe dem, og gøre en forskel, uden vi skal bruge de store tidsmæssige ressourcer på det. Vi uploader blot den eller de ubetalte fakturaer og taster kontaktoplysninger om skyldner – resten klarer Debito. Vi skal hverken selv kontakte kreditor, udsende rykkerskrivelser, inkassovarsel eller andet i forbindelse med inkassoprocessen.
Når processen er påbegyndt skal vi ikke tage stilling til det videre forløb, og skulle der være spørgsmål i sagen kan kunden både lade os varetage det, eller vælge selv at tage over.

Pengene Debito eventuelt får hjem til vores kunde, går direkte til vores kundes bankkonto inden for 3-5 hverdage. Vi har dermed ingen transaktion eller mellemværende mellem os og kunden.

Hos HM Regnskab bruger vi også Debito til de af vores kunder der ikke betaler os.

 

Professionelt, risikofrit og nemt for både os og vores kunder

For os er det super vigtigt at have en samarbejdspartner der håndterer vores kunder og deres kunder professionelt og med respekt. For hos HM Regnskab er håndteringen af kundernes økonomi og regnskab en stor tillidssag, og der er selvsagt vigtigt at vores samarbejdspartnere har samme høje moral og professionalisme som os. Det føler vi at Debito lever fuldt ud op til.

Debito er 100 procent risikofrit og uden omkostninger for både os og vores kunder, hvis Debito ikke formår at indkræve de ubetalte krav. Det betyder, at vi uden risiko eller omkostning kan hjælp vores kunder med at få indkrævet deres penge fra deres udførte arbejde uden det koster hverken os eller vores kunder oprettelsesgebyr, abonnement eller lignende ubehageligheder.

Debito tager 10 procent hvis de formår at få pengene hjem til vores kunde, afregningen sker direkte mellem Debito og kunden.

 

 

 

Konklusion

At skulle rykke efter penge er aldrig sjovt, hverken for intern eller ekstern bogholder, revisor eller kunden. Derfor oplever vi, at mange af vores kollegaer i branchen og kunderne ofte vælger ikke at gøre noget, når betalingen udebliver. Det er ofte dyrt for virksomhedens likviditet og cashflow.

Med en løsning som Debito er det super nemt for kunderne selv eller deres rådgivere (revisor, eksterne eller interne bogholder) at gøre noget ved det. Debito har en meget nem og ligetil løsning, og de tager sig af hele processen for dig. Betalingen for arbejdet sker kun hvis Debito får pengene hjem til dig og din kunde. Dette sker ud fra princippet ”no cure, no pay”.

At komme i gang med Debito er super nemt, og efterfølgende kræver det meget lidt arbejde. I mange tilfælde oplever vi blot at skulle uploade en faktura og ingen efterfølgende eller supplerende spørgsmål. Dette gør det til et rigtigt godt supplement og tillægsydelse for både ekstern og interne bogholdere i deres daglige arbejde med regnskabet.

Vi anbefaler alle kunder, intern og eksterne bogholdere og andre der er ansvarlig for virksomhedens økonomi at komme i gang med Debito, for at sikre et godt stabilt cashflow.

 

Læs mere om vores case med HM Regnskab her →