Vi elsker håndværkere og vi er uden tvivl danske håndværkeres foretrukne inkassofirma, der udover at sikre en af Danmarks bedste succesrater også klarer hele processen for håndværkeren – fra at regningen ikke bliver betalt til inkasso og eventuel fogedretten.

Debito samarbejder med Danmarks bedste inkassoleverandører – og sikrer os at sagen altid håndteres det sted, hvor vi mener sagen løses bedst. Vi gør brug af en række af Danmarks bedste advokater og inkassobureauer – på den måde behøves du ikke at vælge hvem der skal håndtere din sag. Det klarer vi for dig.

Hvad gør Debito unik i forhold til håndværkere?

Uanset om du er VVS-mand, tømrer, større eller mindre entreprenør eller på anden vis arbejder inden for bygge- og anlægsbranchen så har Debito og vores unikke bagland af Danmarks bedste inkassoadvokater og inkassofirmaer over 120 års erfaring i at sikre små- og mellemstore virksomheder deres penge hjem. Håndværkere og andre inden for bygge- og anlægsbranchen oplever hvert år massive udfordringer med dårlige betalere på både store og små sager. Vores unikke setup af dygtige advokater og inkassofirmaer, har rigtig mange års erfaring i at løse alle typer af sager – herunder især også inden for bygge- og anlæg, hvor sager ofte kan blive komplekse, og hvor inkasso måske ikke er nok og sagen skal føres hele vejen i fogedretten.

Debito står for hele processen for dig, og vores unikke online platform sikrer dig, at din sag løses hos den partner vi ved kan løse sagen bedst muligt for dig. På den måde skal du hverken spekulere over om du skal vælge en advokat eller et inkassofirma, for vores unikke system udvælger ud fra din sag og din skyldner, hvilken aktør der bedst muligt kan løse din sag.

Mere end 120 års erfaring sikrer dig 86% succesrate

Debitos partnere har mere end 120 års erfaring inden for inkasso og inddrivelse af ubetalte fakturaer generelt. Vi ved derfor hvordan en sag løses bedst, og du skal hverken spekulere på rykkerskrivelser, rykkergebyr, renter eller inkassovarsel – vi håndterer, i samarbejde med Danmarks bedste inkassoleverandøre, hele processen for dig – fra udsendelse af rykkere til eventuel at sagen skal gå i fogedretten.

Gratis inkasso – no cure, no pay

Uanset om du er håndværker, VVS-mand, tømrer, frisør eller noget helt andet så får du med Debito altid gratis inkasso ud fra modellen no cure, no pay. Det betyder med andre ord, at det er 100% gratis at oprette og følge din inkassosag – go vi tager kun 10% af det indkrævede beløb, hvis vi, og vores inkassopartnere formår at indkræve dine penge – formår vi ikke det, ja så er processen uden omkostninger for dig og din virksomhed.

På den måde sikrer du dig, at det altid kan betale sig at gå efter sine ubetalte regninger – uanset om beløbet så er på 1000 kroner eller 100.000 kroner. Hos Debito har vi nemlig hverken et minimum antal af sager eller krav til størrelse beløb, og indkræver alle type krav – for alle type af virksomheder – håndværkere eller ej.

Bedre bundlinje for håndværkere – Debito i samarbejde med Apacta

Lad os indrømme det, håndværkere (som så mange andre) elsker ikke administration og det bøvl der ofte kan føre med sig inden for administration, timeregistrering, materialehåndtering, skat og moms. Hos Debito har vi ikke kun fokus på inkasso og dårlige betalere – men elsker at se virksomheder vokse, vækste og få succes. Derfor samarbejder vi med virksomheden Apacta, der uden tvivl er blandt håndværkernes bedste investering inden for det administrative.

Apacta er et dansk udviklet system, der udover at være nemt at bruge, sikrer at håndværker ikke går glip af omsætning på grund af fejl i administration, eksempelvis i form af manglende eller glemt fakturering. Apacta hjælper håndværkeren med at holde styr på timer og materialer på en let og overskuelig måde. På den måde hjælper virksomheden med til at sikre en bedre likviditet og en bedre bundlinje for danske håndværkere.

En kamp vi støtter og hjælper Apacta i – og på den måde helt eller delvist undgår mange dårlige betalere, tabt omsætning og inkassosager hos danske håndværkere.

Er du blandt vores mere end 200 håndværkere der i dag gør brug af Debito – så henvend dig og lad os hjælpe dig godt i gang med Apacta, og forhåbentlig lette en byrde i administrationen og likviditeten.

Læs mere om Apacta her