Hos Debito ved vi, at rigtig mange helt undgår at gøre brug af inkasso typisk fordi mange har tanker om, at dette ofte er besværligt, ineffektivt og det ofte er svært at finde information om emnet.

Det er noget vi skal have gjort noget ved! Hvert år mister dansk erhvervsliv mere end 30.000.000.000 kroner, alene på grund af dårlige betalere – og ofte fordi man ikke får gjort noget ved sine krav. Dette er en af de primære årsagen til at mere end 5000 danske virksomheder går konkurs, hvert år.

Vi tror på, at komme de mere end 30 mia. kroner til livs hvert år hos dårlige, skal imødekommes ved at være tættere på kreditor, gøre inkasso nemt og tilgængeligt og ikke mindst konstant have fokus på at levere et professionelt og effektivt produkt.

En af måderne vi forsøger at være tættere på dig som kunde og kreditor, er ved at være der hvor du er, og kunne informere dig nemt og hurtigt. Vi ved om nogle, at kunderne ikke kun søger information om inkasso på traditionel vis, men vil også gerne se en video om emnet på YouTube, skrive med os på Facebook eller andre sociale medier, der hvor kunden er.

Vi har imødekommet dette længe og af samme årsag har vi både en LindedIn konto, Youtube samt Facebook – så tag og besøg, like, følg og tal med os på de medier hvor du befinder dig på.

Husk du også altid kan finde information om inkasso på vores ordbog og i vores inkassoskole. Ønsker du at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer så husk vi altid er tilgængelig, alle hverdage 09:00 til 21:00 på telefon: 71992500 og kundeservice@debito.dk – hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål og godt i gang med inkasso. Supporten er gratis, uanset om du er kunde eller ej.

Debito – tættere på som aldrig før