Velkommen til 2018, et nyt spændende år er begyndt og vi glæder os til at tage fat på et år der ser ud til at blive endnu mere spændende end det forgangende år.

I forbindelse med det nye år har vi valgt at foretage en række ændringer og tiltag her på hjemmesiden. Det sker i erkendelse af, at brugerne på den gamle side ofte efterspurgte samme information flere gange. Det har vi taget konsekvensen af, relanceret hjemmeside, forbedret navigationen og lanceret, som den første i Danmark, en skole om inkasso, den såkaldte inkassoskole.

Oprettelse af inkassosager

Det skal være nemt at slippe af med sine dårlige betalere – det har været målsætningen fra starten og det er bestemt ikke ændret her i 2018. Vi har derfor valgt at introducerer en ny upload funktion til siden. Med lanceringen af den, er det blevet endnu nemmere at uploade sin ubetalte faktura, vælge sit produkt og komme videre. Det hele kan klares på under 2 minutter og du kan være igang ganske gratis allerede i dag. Det eneste vi blot skal bruge fra dig er en ubetalt faktura, der ikke er ældre end 2,5 år. Nemt ikke?

Funktionen klarer alle gængse filformater du måtte have gemt din faktura i, herunder pdf, doc, docx osv.

Find den nye upload funktion på vores tilmeldings side her

Oprettelse af inkassoskolen

For i endnu højere graf at imødekomme de mange gode og relevante spørgsmål vi ofte støder på, har vi valgt at lancere Danmarks første skole om inkasso. Skolen er tænkt som et fagligt opslagsværk for dig der enten aldrig har prøvet inkasso, eller for dig der måske har prøvet det før, men lige skal have opfrisket hvordan det nu lige var med inkassoloven, renter, rykkergebyrer og de mange andre emner der er i forbindelse med inddrivelse af ubetalte fakturaer.

Inkassoskolen er ikke tænkt som en slavisk gennemgang af hvert emne, men mere som et fagligt opslagsværk, afhængig og og tilpasset netop din virksomheds problemstilling og udfordring med jeres debitorer.

Skolen er gratis for alle, opdateres løbende med relevant og fagligt indhold.

Oprettelse af inkassoordbogen

Inkassoordbogen er etableret for udelukkende at afdække og de, til tider, besværlige ord og begreber som mange støder ind i vedr. inkasso, og man er blevet i tvivl om hvad eksempelvis en debitor, kreditor eller et betalingspåkrav egentlig er.

Ordbogen trukket megen trafik siden dens lancering i 2015. I forbindelse med lancering af den nye side har vi valgt at opdatere designet samt rette indholdet til.

Derudover er der tilføjet en række nye ord til ordbogen – og det forventes løbende at nye tilføjes som de bliver efterspurgt.

Find ordbogen her.

Opdatering af siden sprog

Indrømmet! Vi er i en branche hvor man hurtigt snakker om jura frem for mennesker og hvor mange føler at der ofte bliver talt over hovedet på en. For i vores branche bliver en skyldner til en debitor og en virksomhed der har penge til gode er og bliver en kreditor.

Vi oplever flere gange årligt, at mange har besvær ved disse til tider tekniske termer. Udover at opdatere ordbogen, der forhåbentlig imødekomme en lang række af disse termer, ja så har vi også valgt at opdatere sidens sproglige indhold, ord og formuleringer. Derfor vil du nu, og fremadrettet, i langt højere grad støde på ord som “virksomhed” og “skyldner” frem for debitor og kreditor.

Oprettelse af blog

Indrømmet! Vi skal være bedre til at fortælle om hvad vi går og laver og løbende publicere fagligt indhold omkring jura, inkasso og de emner vi til dagligt arbejder med.

Derfor har vi valgt at oprette denne blog der løbende holder jer som kunder opdateret med alt fra himmel og jord.

Endnu en gang velkommen til 2018 – vi glæder os til et spændende år hvor vi forhåbentlig kan hjælpe en masse kunder med deres udfordringer med deres dårlige betalere og ubetalte fakturaer.