Danmarks 5. største bank, Spar Nord Bank har pr. 1/4-2018 investeret et større millionbeløb i Debito ApS og indtræder dermed i ejerkredsen af virksomheden. Banken indsætter samtidig bankens innovationschef, Jesper Dammand, der skal være med til at sikre virksomhedens forsatte innovative kurs.

Spar Nord og Debito har længe arbejdet sammen på en række områder inden for FinTech og generelt iværksættermiljøet i Nordjylland. Senest flyttede Debito ApS fysisk ind på bankens hovedesæde i august 2017, for at komme tættere på den finansielle sektor.

“Investeringen sker blandt andet for at sikre den fremtidige innovative- og produktmæssige udvikling – men ligeledes også for at kunne ekspandere og vækste med en endnu højere hastighed end det er muligt i dag.
Spar Nord Bank har ligeledes været med til at sikre en indgang til en række spændende finansielle institioner og netværk – et samarbejde vi ser frem til i endnu højere grad nu.”
– Udtaler Christoffer Baadsgaard, medstifter af Debito ApS

Ny mand i bestyrelsen

Med Spar Nord Banks indtræden i virksomheden, indsættes bankens innovationschef Jesper Dammand.
Jesper har blandt andet været med til at drive betalingstjenesten DIBS fra 4 ansatte til et børsnoteret selskab. Derudover har han ligeledes været ansat hos Danske Bank, Mobilepay og senest som growth manager hos betalingstjenesten Bambora.

“Jesper har allerede nu været nu vist et kæmpe drive og hjælp for Debito ApS – og vi glæder os utroligt meget til dagligt at arbejde med Jesper” – udtaler Morten Holst Henriksen, medstifter af Debito ApS

Efter Spar Nord Banks indtræden ejer de to stiftere Christoffer Baadsgaard og Morten Holst Henriksen forsat majoriteten af selskabet. Ingen af parterne ønsker at udtale sig om investeringens størrelse.

Børsen bringer i dag en længere artikel om investeringen, læs den her.