Sagen afsluttes

Din inkassosag afsluttes og skal gøres op. Alle parter skal nu have deres tilgodehavender fra inddrivelsen.


Denne sektion besvarer de spørgsmål vi oftest hører i forbindelse med afslutning af sager og opgørelsen.

 • "Jeg har fået besked om min inkassosag er afsluttet - hvad nu?"

  Fra at vi har afsluttet din sag, vil sagen blive gennemgået og afregnet. Vi udbetaler som udgangspunkt hver 14. dag.

  Pengene udbetales på den konto som i har oplyst ved sagens oprettelse - såfremt ikke andet er oplyst, er konto nummer og registrerings nummer det som der fremgår af fakturaen der er sendt til inkasso.

 • "Hvordan udbetales afdragsordninger?"

  Såfremt du har modtaget eksempelvis halvdelen af din betaling er det fordi der er etableret en afdragsordning med din skyldner. Dermed har skyldner fået lov til at dele betalingen op i to.

  Afdragsordningens udbetales i takt med at den kommer ind. Det betyder, modsat andre inkassobureauer, at du får dine penge 1-3 bankdage (hverdage) efter overførslen til os.


 • "Jeg kan se der er etableret en afdragsordning med skyldner, kan jeg påvirke den?"

  Vi har i samarbejde med nordens største inkassobureau og førende inkassoadvokater indsigt i mere end 500.000 danskeres økonomiske forhold. Dette indblik inkluderer blandt andet informationer fra nuværende inkassosager, tidligere sager, indsigt fra fogedretten, indsigt i pantsættelser, RKI registreringer, konkurser samt en lang række andre parametre og forhold. 

  Alle afdragsordning vurderes manuelt og ud fra en professionel vurdering. Det er ikke alle der kan få en afdragsordning, det afhænger eksempelvis af debitors økonomiske forhold, kravets størrelse, er debitor kendt i forvejen osv.
  Godkendes debitor til en afdragsordning tages der en professionel vurdering af hvor meget debitor kan formå at indbetale (og overholde!).

  Du kan med andre ord ikke selv bestemme en afdragsordning, hverken afdrag, antal afdrag eller størrelsen herpå.