Inkassosagen afsluttes

Sagen er afsluttet og her kan forekomme forespørgsler - vi har samlet de spørgsmål vi oftest hører - og svarerne hertil.

Spørgsmål vi ofte hører når inkassosagen er afsluttet

Din inkassosag er nu afsluttet og i den forbindelse kan der forekomme spørgsmål. Vi har på denne side samlet de spørgsmål vi oftest hører og besvarelserne hertil - måske de kan besvare de mulige spørgsmål du også sidder inde med på dette stadie. 

Har du andre spørgsmål end nedenstående så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon, alle ugens dage fra 09:00 til 21:00 - kundeservice@debito.dk eller telefon 71992500

Vi glæder os til at hjælpe dig

 • "Jeg har fået besked om min inkassosag er afsluttet - hvor lang tid går der før jeg får mine penge?"

  Fra at vi har afsluttet din sag, vil der gå op til 1-3 bankdage (hverdage) før de indkrævede penge er på jeres konto. 

  Pengene udbetales på den konto som i har oplyst ved sagens oprettelse - såfremt ikke andet er oplyst, er konto nummer og registrerings nummer det som der fremgår af fakturaen der er sendt til inkasso.

 • "Hvordan udbetales afdragsordninger?"

  Såfremt du har modtaget eksempelvis halvdelen af din betaling er det fordi der er etableret en afdragsordning med din skyldner. Dermed har skyldner fået lov til at dele betalingen op i to.

  Afdragsordningens udbetales i takt med at den kommer ind. Det betyder, modsat andre inkassobureauer, at du får dine penge 1-3 bankdage (hverdage) efter overførslen til os.


 • "Jeg kan se der er etableret en afdragsordning med skyldner, kan jeg påvirke den?"

  Vi har i samarbejde med nordens største inkassobureau og førende inkassoadvokater indsigt i mere end 500.000 danskeres økonomiske forhold. Dette indblik inkluderer blandt andet informationer fra nuværende inkassosager, tidligere sager, indsigt fra fogedretten, indsigt i pantsættelser, RKI registreringer, konkurser samt en lang række andre parametre og forhold. 

  Alle afdragsordning vurderes manuelt og ud fra en professionel vurdering. Det er ikke alle der kan få en afdragsordning, det afhænger eksempelvis af debitors økonomiske forhold, kravets størrelse, er debitor kendt i forvejen osv.
  Godkendes debitor til en afdragsordning tages der en professionel vurdering af hvor meget debitor kan formå at indbetale (og overholde!).

  Du kan med andre ord ikke selv bestemme en afdragsordning, hverken afdrag, antal afdrag eller størrelsen herpå.

Lad os hjælpe dig af med dine dårlige betalere

Med Debito får du effektiv og professionel inkasso - billigt og uden bøvl. 

Kom i gang på 2 minutter Fra 0 kr