Inkasso i udlandet

Med Debito kan du trygt handle med kunder fra over 170 lande i hele verden - for med vores internationale inkasso fra os - er vi med dig over det meste af kloden gennem et stærkt netværk af inkassofirmaer og advokater.

International inkasso

Med Debito er inkasso i udlandet blevet nemt som aldrig før.

Dine inkassosager er i gode hænder – uanset om din skyldner bor i Danmark eller uden for landets grænser. Hvis du opleve problemer med dårlige betalere i udlandet, så hjælper Debito dig naturligvis hele vejen med at få dine penge hjem. Vi håndterer inkasso i 170 forskellige lande, i Europa, USA og Asien, i et tæt stærkt samarbejde med lokale aktører. Vi indgår i verdens største inkassonetværk, men gør også brug af vores interne viden i det internationale samarbejde.

Det stærke samarbejde af partnere i ind- og udland betyder at 75% af alle internationale inkassosager løses for vores kunder med succes.

Internationale inkassopartnere

For at kunne operere effektivt i ind- og udland, indgår vi i verdens største netværk af inkassovirksomheder – det betyder effektiv inkasso i over 170 lande – uanset om din kunder er dansk eller udenlandsk. Det stærke internationale samarbejde sikrer at lokale aktører behandler dine sager, efter lokale standarder, regler og love. De lokale aktører behandler din sag efter gældende lokale normer – det sikrer dig at din sag behandles på bedst mulige vis og inden for lovens rammer. Det sikrer dine penge hurtigt hjem.

Det stærke internationale netværk betyder også, at skulle din skyldner flytte ud af Danmark – så forsætter sagen blot i skyldners nye land. Det er med til at sikre dig effektivinkasso i udlandet.

Netværket består blandt andet af FEBIS,FENCA, American Lawyers Quarterly samt International league international for creditor

inkasso i udlandet

Inkasso i Sverige, Norge, Tyskland, England, USA

Inkasso uden for Danmark

Debito - ta' os for dine penges skyld

I takt med handlen og eksport på tværs af landegrænser stiger - oplever de fleste også et stigende behov for en samarbejdspartner inden for inkasso der kan hjælpe i hele verden. Vi oplever derfor et stort behov for at kunne indkræve sine ubetalte fakturaer produkter fra udlandet, typisk fra vor større eksportmarkeder så som USA, England, Norge, Sverige, Tyskland eller vores andre nabolande. Uanset om din kunde bor på anden anden side af vejen, på den anden side af grænsen eller på den anden side af jorden – så er Debito en stærk samarbejdspartner hvis du skal have krævet ubetalte fakturaer ind i in- og udland. Debito indgår i verdens største internationale inkassonetværk der hjælper hinanden over grænserne med at indkræve dine penge – på den måde sikrer du dig at inkasso altid foretages mest effektivt og efter det specifikke lands regler og kutyme.

SĂĄdan tror vi pĂĄ at effektiv inkasso i udlandet skal foregĂĄ.

Internationalt - men lokalt

Vi indgår i verdens største inkassonetværk, det betyder at dine sager håndteres lokalt – og dermed efter gældende lokal praksis og skik.

Det sikrer dine penge hurtigt hjem. 

Danmarks billigste inkasso

Vi er Danmarks billigste inkasso - det gælder uanset om du har en inkassosag i Danmark eller i udlandet.

Høj løsningsgrad

Hos Debito har vi markedets højeste løsningsgrad på danske sager op imod 86% - hvor vores dette er på 75% af internationale inkassosager.

Inkasso i hele verden

Vi hjælper dig med dine dårlige betalere i det meste af verdens lande, i Europa, Asien og i USA. Netværket dækker de regioner og lande hvor danske interesser og eksport er allerstørst. Dermed er danske virksomheder med 98 % sikker dækket af vores netværk.

Hvert ĂĄr oplever vi et stigende antal danske privatpersoner og virksomheder der flytter sine aktiviteter helt eller delvist ud af landet - fra Danmark til udlandet.

Modsat mange andre inkassobureauer og advokater stopper sagen ofte ved en sådan udflytning grundet rentabiliteten for de mindre bureauer ikke er til at forfølge kravet uden for landets grænser.

Hos Debito kan din skyldner følges ud i verden, hvis din kunden på oprettelsestidspunktet boede i Danmark - men flyttet udenlands. Det betyder en bedre overvågning af dine sager og mulighed for at forfølge dit ubetalte krav.

SĂĄ kommer du til at opleve af dine skyldnere udflyttet til en af vores mere end 170 samarbejdende lande, sĂĄ kan dit krav fastholdes. De lande vi oftest oplever vores skyldnere flytter til er USA, Sverige, Norge, Finland, England og Tyskland.

Skal vi hjælpe med at inddrive dine penge fra dårlige betalere i udlandet?

Vi er med dig hele vejen og hjælper med inddrivelse af tilgodehavender i det meste af verden. Vores netværk af lokale aktører sikrer dig effektiv inddrivelse i udlandet.

Opret dine sagerGratis