"Med Debito har inkasso har aldrig været så let som nu"

Med Debito har inkasso aldrig været så enkelt som nu, du skal blot uploade den ubetalte faktura. Du behøves hverken bekymrer dig om inkassolovgivning, rykkere, rykkerskrivelser, renter eller overholdelse af tidsfrister - vi klarer det hele for dig.

Se videoen her, hvorfor vi skal hjælpe dig med inkasso

 

Inkasso - hvad er det?

Mange har opfattelsen af, at inkasso er dyrt, ineffektivt og besværligt. Med Debito er det heldigvis ikke sådan længere. Med et stærkt samarbejde med nordens største inkassobureau, Lindorff og Advokatfirmaet Mortang, med over henholdsvis 120 års og 25 års erfaring med inkasso og effektiv inddrivelse af ubetalte fakturaer - sikrer det dig markedets højeste opklaringsprocent og dermed dine penge hurtigt retur. Vi har gjort det nemt som aldrig før at komme i gang, oprette og afslutte sine sager.

Inkasso er en proces hvor du overlader din(e) ubetalte fakturaer til et professionelt autoriseret inkassobureau, der gennem fysiske breve, telefonopkald, RKI registreringer, eventuelle afdragsordninger og fysisk fremmøde hos skyldner, professionelt forsøger at få dine penge hjem. Dette sker enten som en fuld indbetaling eller ved hjælp af en afdragsordning, hvor det skyldige beløb fordeles over 2 eller flere måneder. En afdragsordning vi administrerer for dig - til det fulde beløb er hentet hjem til dig.

Mulighederne er mange for at få dine penge hjem, heldigvis.

Inkasso - er det besværet værd?

Besværet med inkasso er heldigvis vores - du skal blot uploade dine ubetalte fakturaer, så klarer vi resten. Du skal hverken tænke på rykkere, inkassovarsel, tidsfrister, renter, lovgivning eller andet - vi klarer det hele for dig.

Med Debito får du markedets højeste opklaringsprocent på hele 86%. Konkret betyder det for dig, at 86% af alle vores sager løses - enten via afdragsordning eller via en fuld indbetaling. 

En typisk sag tager mellem 14 og 90 dage men afhænger af beløbets størrelse og skyldner.

Inkasso - er det for alle?

Tidligere var inkasso besværligt og dyrt - det krævede tid, møder og kontraktforhandlinger for at komme i gang - i dag har vi gjort inkassoprocessen online. Derfor er inkasso med Debito, langt nemmere at komme i gang med og langt billigere. Det har ligeledes åbnet op for, at inkasso i dag også er attraktivt for små- og mellemstore virksomheder - med meget få ubetalte fakturaer og antal sager nu.

Vores mindst kørende sag er på under 90 kroner - den største er på over 250.000 kroner.

Inkasso - er det dyrt?

Med Debito har vi gjort det meste digitalt, du uploader selv dine ubetalte fakturaer til os og afregningen til dig sker ligeledes digitalt til din virksomheds netbank inden for få bankdage.

Digitaliseringen har gjort mange ting billigere - heldigvis har det også gjort inkasso meget billigere og langt mere effektivt end det var for blot få år siden.

Derfor tilbyde vi gratis inkasso - hvor du hverken betaler for oprettelse, abonnement eller andet. Formår vi at indkræve dine penge, har vi et succesgebyr på 10%. Formår vi derimod ikke at indkræve din ubetalte faktura - ja så har det været gratis og omkostningsfrit for dig - altså 100 % gratis inkasso. Men husk det kun er 14% af vores sager der ikke løses, så forbered dig på succesgebyret på 10% - heldigvis.

Få styr på dine ubetalte fakturaer

Vores system vælger den bedste løsning så du effektivt kan få inddrevet dine penge.

Indsend dine sager
Gratis