Inkassoadvokat

Med en inkassoadvokat er du sikret at dine manglende betalinger kommer hjem på den bedste vis. Advokaten kan hjælpe dig med store som små sager - og fra rykkerproces helt til fogedretten.

Vi hos Debito samarbejder med Danmarks førende inkassoadvokater - så er du fri for selv at lede.

Kom gratis i gang

Inkassoadvokaten - det gode valg til inkasso

Står du med en eller flere ubetalte fakturaer og skal i gang med inkasso, ja så er en inkassoadvokat et rigtig godt bud.

En inkassoadvokat kan ofte hjælpe dig hele vejen med din ubetalte faktura - hele vejen fra rykkerskrivelse, inkassovarsel og til eventuelt dom i fogedretten. Udbuddet af advokater er imidlertid stort, og i princippet må alle danske advokater også fungere som inkassoadvokat - om end kun er en håndfuld af dem der rent faktisk arbejder effektivt med inkasso og mange advokater vælger helt eller delvist at beskæftige sig med området.

Hos Debito har vi skabt en online portal der samarbejde med Danmarks førende inkassoadvokater om at indkræve dine penge. Dermed behøves du ikke lede efter hvilken advokat der skal håndtere din ubetalte faktura, men blot lade os håndtere sagen for dig - i samarbejde med nogle af Danmarks bedste inkassoadvokater. I samarbejde med advokaterne arbejder vi sammen om at skabe succes for din virksomhed - og arbejder ud fra princippet "no cure, no pay" - får vi ingen penge hjem til dig, ja så har det været gratis inkasso og dermed gratis at benytte en dygtig inkassoadvokat. Formår vi derimod at indkræve dine penge, så tages der et succesgebyr på 10% af den samlede hovedstol.

Vi elsker når din virksomhed får succes.

Vi vælger den rette inkassoadvokat til dig og din sag


Rigtig mange af vores kunder, har heldigvis rigtig mange gode kunder der alle sammen betaler deres regninger til tiden - og derfor meget sjælden har behov for inkasso.

Derfor kan det også være svært at overskue hvilken inkassoadvokat man skal vælge. For skal man vælge en advokat i Aalborg, Århus, Odense eller København? Hvad koster en inkassoadvokat? og hvem er egentlig bedst til at håndtere netop min sag og netop mit krav?

Hos Debito har vi skabt et online produkt, der ud fra din sag og din skyldner vælger præcis den løsning der passer bedst til dig og din sag. Systemet vurderer hvilken inkassoadvokat der menes bedst kan håndtere din sag, hurtigst og mest effektivt. Dermed behøves du ikke selv tage stilling.

Gennem Debitos online portal kan du oprette, følge og afslutte din sag direkte hos inkassoadvokaten - helt gratis og når du har tid.

Inkasso med Debito

 • Mange af vores kunder har aldrig haft behovet for inkasso før nu. Debito guider dig hele vejen igennem og har gjort det nemt som aldrig før at få indkrævet sine ubetalte regninger.

  - Ingen krav er for store eller for små
  - Ingen krav til et vist antal sager
  - Ingen krav til at du selv har sendt rykkere
  - Ingen krav til at du selv har sendt inkassovarsel
  - Ingen krav til at skyldner bor i Danmark
  - Sagen må ikke være ældre end 3 år
  - 10 % succesgebyr ellers gratis - no cure, no pay
  - Upload din sag i dag, og vær i gang

  Du skal med andre blot have en ubetalt regning, og upload den til os. Resten klarer vi for dig i samarbejde med en udvalgt inkassoadvokat.

  Har du spørgsmål forud for upload af din sag, har vi måske Danmarks bedste kundeservice, der sidder klar alle hverdage fra 09:00 til 21:00 på mail og telefon. [email protected] eller 71992500

Kom gratis i gang nu

Hos Debito er vi sammen om dine dårlige betalere

Hos os er det vigtigt at du som kunde altid får den bedst mulige løsning - det betyder effektiv inkasso og dermed dine penge hurtigt hjem.

Debitos system udvælger den inkassoadvokat som vi mener kan varetage din sag bedst muligt. Systemet tager udgangspunkt i netop dig, din sag og din skyldner og på baggrund heraf, udvælger den løsning der passer dig bedst muligt.

Det sikrer i gennemsnit vores kunder en succesrate på 86 % - en succesrate vi faktisk er ret stolte af. Det er måske blandt markedets bedste.

Har du spørgsmål til os, vores valg af den rette inkassoadvokat til dig - eller har du behov for mere information så har vi måske Danmarks bedste kundeservice, der sidder klar ved telefon og e-mail alle hverdage fra 09:00 til 21:00 på telefon 71992500 samt e-mail [email protected]

 

Vær i gang med det samme - du er blot få tryk væk fra at indkræve dine ubetalte fakturaer

Kom gratis i gang med inkasso0 kr