Inkassobureau

Debito er det bedste fra to verdener - effektiv gældsinddrivelse fra traditionelle inkassobureauer kombineret med moderne teknologi.

Vores system vælger den bedste løsning

Vi har udviklet et inkassosystem der automatisk vælger den bedste løsning til din inkassosag. Du skal blot oprette din sag i vores system.

Start her »

Effektiv inkasso med gratis oprettelse

Vi vil være et inkassobureau som er tilgængeligt for alle. Derfor tilbyder vi gratis oprettelse på dine inkassosager. No cure, no pay - du betaler kun hvis vi får indkrævet dine penge.

Se priser »

Hvad kan et inkassobureau gøre for dig?

Mange har opfattelsen af, at inkasso er dyrt og ineffektivt. Med Debito har vi skabt det produkt vil selv manglede. Vi er en inkassoplatform hvor du gratis kan oprette dine inkassosager og løbende se status på sagerne. Du kan hele døgnet gratis oprette flere inkassosager i vores system - uanset størrelsen på din ubetalte faktura.

Med inkasso hos Debito, klarer vi alt for dig, du behøver hverken selv at sende rykkere, inkassovarsel eller andet end blot at konstatere at din faktura ikke er betalt. Der er ingen krav for hvornår du må sende din sag ind til et inkassobureau. Du kan i princippet oprette sagen dagen efter den skulle have været betalt.

Vi håndterer dine inkassosager professionelt og sikrer dig at alle formalier og lovgivning overholdes - På den måde overlader du hele processen til et professionelt inkassobureau med en opklaringsprocent på 86%.

Samarbejder med effektive inkassobureauer

Hos Debito har vi skabt en platform hvor du som virksomhedsejer, bogholder eller virksomhedens økonomiansvarlige kan oprette, følge og afslutte alle dine inkassosager når du vil.

Inddrivelsen af dine penge sker i samarbejde med udvalgte inkassobureauer og vores system vælger altid det inkassobureau der vil være bedst til at inddrive dine penge. Det gør Debito til et meget moderne og effektivt inkassobureau. Vi har en opklaringsprocent på 86% - det matcher meget få andre inkassobureauer.

TILMELD DIG GRATIS NU

Hvorfor vælge Debito som inkassobureau?

Debito er ikke et traditionelt inkassobureau - vi er en digital platform der samarbejder med landets førende inkassobureauer for at indkræve dine penge - nemt hurtigt og effektivt.

Vi har gratis oprettelse - No cure, no pay. Alligevel inkluderer produktet alt hvad du har behov for - RKI registreringer, rykkerskrivelser, mulighed for udkørende inkasso og udringning.

Da vi som et moderne inkassobureau ikke tager penge for oprettelse, betyder det at vi kun tjener penge hvis vi får indkrævet dine penge. Dermed er vi med dig hele vejen ift. andre som lever at salærer.

Få styr på dine ubetalte fakturaer

Vores system vælger den bedste løsning så du effektivt kan få inddrevet dine penge.

Indsend dine sager
Gratis