inkassofirma

Inkassofirma

Inkassofirma kan hjælpe dig hvis du har en eller flere regninger og fakturaer der ikke er betalt. Læs her hvordan vi kan hjælpe dig godt igang med inkasso.

Inkassofirma med høj succesrate

Med Debito har vi skabt et produkt, der sikrer dig og din virksomhed en af Danmarks højeste succesrater for inkasso - det betyder i bund og grund større chance for at få dine penge professionelt hjem.

Vi løser i gennemsnit 86 % af alle oprettede inkassosager.

Det betyder også at 14 % af sagerne ikke løses, det kan eksempelvis være ved debitors konkurs, død eller opløsning.

Inkassofirma - lad os hjælpe dig godt igang

Søger du et professionelt inkassofirma der kan hjælpe dig med en eller flere ubetalte fakturaer eller anden type krav du har af tilgodehavende?

Lad Debito hjælpe dig med dine krav. Hos os er ingen krav hverken for store eller små. Vi hjælper dig med hele processen, fra udsendelse af rykkere, inkassovarsel, registrering af RKI osv.

Vi skal blot bruge den ubetalte faktura - du skal hverken selv have sendt rykkere eller inkassovarsel. Vi klarer hele processen for dig. Sådan mener vi inkasso bør være.

inkasso

Inkassofirma med 120 års erfaring i ryggen

Med Debito får du et inkassofirma med over 120 års erfaring i ryggen, Lindorff. Virksomheden eksisteret siden 1898 og har i dag over 4400 ansatte, fordelt på 12 lande.

Lindorff har i mere end 120 år hjulpet nogle af nordens største virksomheder i alle type brancher og industrier - nu er det blevet din tur til at opleve hvordan effektiv inkasso bør opleves.

Inkassofirma - hvad er det?

Et inkassofirma er en firma der kan og må hjælpe dig og din virksomhed med dine ubetalte fakturaer eller anden gældsmæssige krav du måtte have hos en skyldner eller en debitor. Udover godkendte inkassofirmaer må ligeledes alle advokater også hjælpe med inkasso og inddrivelse. Advokater har ikke behov for at søge om godkendelse hos politiet, da dette er en del af deres professionelle erhverv. Advokater der beskæftiger sig med inkasso benævner sig ofte selv som inkassoadvokater.

Er du ikke uddannet advokat og ønsker at beskæftige dig med inkasso skal du autoriseres hos politiet til at drive inkassofirma. Dette er for at sikre, at processen med inddrivelsen foregår efter gældende lovgivning. I skrivende stund er der 94 registrerede inkassofirmaer i Danmark, godkendt hos Politiet.

Inkassofirma - hvad kan de hjælpe med?

Der findes i dag over 94 registrerede inkassofirmaer i Danmark der kan hjælpe dig med at inddrive din gæld, krav og ubetalte fakturaer. Langt de fleste af disse hjælper primært virksomheder med et CVR nummer og dermed sjældent privatpersoner. Vi hos Debito hjælper både private og erhverv.

Inkassofirmaer kan hjælpe med hele processen fra rykker, rykkerskrivelse, inkassovarsel, afdragsordning, RKI og meget meget mere. Du skal blot være opmærksom på, at inkasso er en proces og ikke et fast produkt. Det betyder at inkasso kan og vil foregå forskelligt fra inkassofirma til inkassofirma.

Gratis inkasso
- no cure, no pay

Vi ved, at inkasso, ikke er det du som virksomhed hverken gider at bruge tid eller penge på. Derfor har vi skabt Danmarks bedste priser på inkasso - og kan faktisk tilbyde gratis inkasso - 100 % no cure, no pay.

No cure, no pay betyder, at formår vi ikke at indkræve dine penge, så koster det dig ikke noget. Formår vi at indkræve dine penge (og det gør vi i gennemsnit 86 % af alle sager), tager vi 20 % af det indkrævede beløb. Det er dermed 100 % gratis at oprette og følge din sag.

 

 

Få styr på dine ubetalte fakturaer

Indsend dine sagerGratis