Inkassofirma sikrer effektiv inddrivelse

Skal vi også hjælpe med din virksomheds likviditet?


Hos Debito hjælper vi dagligt mere end 1.500 virksomheder med inddrivelse af tilgodehavender fra ubetalte fakturaer. Vores system vælger automatisk det inkassofirma der er bedst til din sag.

Gratis oprettelse


Du får gratis oprettelse af inkassosager og betaler først når vi har indkrævet dine penge.

Opret dine sager

Effektiv inddrivelse


Vi samarbejder med nogle af landets førende advokater og inkassobureauer, der sikrer dig effektiv inddrivelse.

Læs mere

Fuldt overblik


Du har det fulde overblik over dine sager og kan altid se status og handlinger på sagerne i vores system.

Log ind

Inkassofirma med høj succesrate

Med Debito har vi skabt et produkt, der sikrer dig og din virksomhed en af Danmarks højeste succesrater for inkasso - det betyder i bund og grund større chance for at få dine penge professionelt hjem.

Vi løser i gennemsnit 86 % af alle oprettede inkassosager.

Det betyder også at 14 % af sagerne ikke løses, det kan eksempelvis være ved debitors konkurs, død eller opløsning.

Inkassofirma for alle.
Uanset fakturaens størrelse.

Vi har udviklet et system der automatisk vælger den bedste løsning til inddrivelsen af dine tilgodehavender. Vi har indgået samarbejde med flere autoriserede inkassofirmaer og inkassobureauer, samt nogle af Danmarks førende inkassoadvokater.

Uanset hvilken branche du tilhører eller hvor meget det skyldige beløb på den ubetalte faktura er, så kan vi hjælpe dig med inddrivelsen af dine tilgodegavender.

Online inkasso

0 kr. i oprettelse Du betaler 10% af beløbet vi får indkrævet. No cure, no pay
  • Gratis oprettelse
  • Betal først ved succesfuld inddrivelse
  • Helt risikofrit
  • Op til 86% succesrate
  • Fuldt indenretligt inkassoforløb
  • Mulighed for retlig inkasso
Opret dine sager

Inkassofirma til at hjælpe med inkasso

Søger du et professionelt inkassofirma der kan hjælpe dig med en eller flere ubetalte fakturaer eller anden type krav du har af tilgodehavende?

Lad Debito hjælpe dig med dine krav. Hos os er ingen krav hverken for store eller små. Vi hjælper dig med hele processen, fra udsendelse af rykkere, inkassovarsel, registrering af RKI osv.

Vi skal blot bruge den ubetalte faktura - du skal hverken selv have sendt rykkere eller inkassovarsel. Vi klarer hele processen for dig. Sådan mener vi inkasso bør være.

Inkassofirma - hvad er det?

Et inkassofirma er en firma der kan og må hjælpe dig og din virksomhed med dine ubetalte fakturaer eller anden gældsmæssige krav du måtte have hos en skyldner eller en debitor. Udover godkendte inkassofirmaer må ligeledes alle advokater også hjælpe med inkasso og inddrivelse. Advokater har ikke behov for at søge om godkendelse hos politiet, da dette er en del af deres professionelle erhverv. Advokater der beskæftiger sig med inkasso benævner sig ofte selv som inkassoadvokater.

Er du ikke uddannet advokat og ønsker at beskæftige dig med inkasso skal du autoriseres hos politiet til at drive inkassofirma. Dette er for at sikre, at processen med inddrivelsen foregår efter gældende lovgivning. I skrivende stund er der 94 registrerede inkassofirmaer i Danmark, godkendt hos Politiet.

Inkassofirma - hvad kan de hjælpe med?

Der findes i dag over 94 registrerede inkassofirmaer i Danmark der kan hjælpe dig med at inddrive din gæld, krav og ubetalte fakturaer. Langt de fleste af disse hjælper primært virksomheder med et CVR nummer og dermed sjældent privatpersoner.

Inkassofirmaer kan hjælpe med hele processen fra rykker, rykkerskrivelse, inkassovarsel, afdragsordning, RKI og meget meget mere. Du skal blot være opmærksom på, at inkasso er en proces og ikke et fast produkt. Det betyder at inkasso kan og vil foregå forskelligt fra inkassofirma til inkassofirma.

Gratis inkassofirma
- no cure, no pay

Vi ved, at inkasso, ikke er det du som virksomhed hverken gider at bruge tid eller penge på. Derfor har vi skabt Danmarks bedste priser på inkasso - og kan faktisk tilbyde gratis inkasso - 100 % no cure, no pay.

No cure, no pay betyder, at formår vi ikke at indkræve dine penge, så koster det dig ikke noget. Formår vi at indkræve dine penge (og det gør vi i gennemsnit 86 % af alle sager), tager vi 10 % af det indkrævede beløb. Det er dermed 100 % gratis at oprette og følge din sag.

 

 

Hjælp til bedre likviditet

Vil du blive klogere på hvordan vi som inkassofirma kan hjælpe med likviditeten?

Vi ønsker at gøre inkassobranchen mere overskuelig for kunderne og forklare hvilke services inkassofirmaer kan tilbyde. Derfor har vi lavet vores FAQ, ordbog og inkassoskole hvor du kan læse mere.

FAQ

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder. Du kan sandsynligvis finde svar på dit spørgsmål her.

Læs mere

 

 

Ordbog

Er du i tvivl om hvad specifikke udtryk og fagtermer betyder, kan du nemt finde svaret i vores ordbog.

Læs mere

 

 

Inkassoskolen

Inkassoskolen lærer dig alt om inkasso - få let styr på alle regler og procedure med vores guide.

Læs mere

 

 

Få styr på dine ubetalte fakturaer

Indsend dine sagerGratis