Inkassoselskab

Et inkassoselskab kan hjælpe dig med dine dårlige betalere og dine ubetalte fakturaer, i Danmark er der over 140 inkassoselskaber der med hjælpe dig med inkasso. 

Prøv gratis inkasso

Debito hjælper dig med dine ubetalte fakturaer

Debito er skabt for at gøre inkasso lige så nemt for små- og store virksomheder at få deres ubetalte hjem fra deres kunder der ikke betaler regningen. 
Vi samarbejder med nogle af Danmarks største inkassoselskaber og gør i samarbejde med dem, inkasso både nemt, tilgængeligt og ikke mindst gratis hvis vi ikke formår at indkræve dine penge.

Samarbejdet er så godt, at vi formår i gennemsnit at indkræve 86% af vores kunders ubetalte regninger.

inkassoomkostninger-billede

Gratis inkasso
0 kroner
no cure, no pay

Debito gør op med alt du troede du vidste om inkasso og er et inkassoselskab der ikke er lige som alle de andre. Vi har derfor gjort det super nemt og super billigt at oprette en inkassosag - ja vi har faktisk skabt gratis inkasso, ud fra princippet no cure, no pay.

Hos Debito får du altid
- Gratis oprettelse af inkassosager
- Gratis at følge dine sager
- Gratis 12 timers support alle hverdage
- 10% succesgebyr op alle indkrævne beløb - no cure, no pay

Vi har modsat mange andre inkassoselskaber dermed ingen dyre timepriser, opstartsgebyr eller abonnementer - men arbejder ud fra det mantra at inkasso skal være gratis, hvis vi ikke indkræver dine penge.

Formår vi imidlertid det, så tager vi 10% af det indkrævet beløb.

Du behøves ikke søge efter et inkassoselskab længere

...for vi finder nemlig den løsning der passer dig, din virksomhed og din sag bedst.

Debito samarbejder med nogle af Danmarks bedste inkassoselskaber og inkassosadvokater om at indkræve netop dit krav.
Vi har hos Debito udviklet et system der tager højde for over 20 vigtige faktorer for en succesproces - for nogle gange skal en sag til advokat, andre gange til et inkassoselskab. Men det behøves du heldigvis ikke tager stilling til - det klarer vores system for dig.

Det eneste du skal gøre er blot at uploade din(e) ubetalte faktura(er) hos os, så klarer vi resten.

Kom i gang gratis

Inkassoselskab - hvad kan de hjælpe med?

I Danmark findes der små 140 selskaber der må hjælpe dig med at indkræve dine økonomiske krav fra en skyldner (debitor). Disse selskaber kaldes også inkassoselskaber, men udover et inkassoselskab må ligeledes alle banker og advokater arbejde med inkasso. Advokater der arbejder med inkasso, benævnes ofte som inkassoadvokat, men er ofte ikke udelukkende det. Alle advokater kan og må kalde sig inkassoadvokat, og kræver ingen særlig tilladelse hertil.
Ønsker man at agerer som et inkassoselskab, skal man have en autorisation af Politiet.

De største inkassoselskaber i Danmark er Lindorff, Intrum Justitia, Kredinor, DKS, Dansk Inkasso og mere end 135 andre.

Alle danske inkassoselskaber må i princippet håndterer alle typer og slags af gæld, men den typiske form for gæld er i dag dog ubetalte regninger, ubetalte fakturaer, gældsbreve og enkelte gange inkasso for private. De fleste inkassoselskaber vælger dog udelukkende at servicere erhvervskunder og ofte med krav om både et minimums antal sager årligt eller ud fra en vis størrelse sager for at hjælpe.

Her hos Debito har vi ingen krav om et minimum antal sager - eller at dine sager skal have en vis størrelse, du kan uploade 1, og du kan uploade 1000 sager. Vi hjælper ligeledes både private og erhverv - dog har vi langt flest erhvervskunder.
Vi hjælper dig ligeledes med udsendelse af rykkere, rykkergebyr, inkassovarsel hvis du ikke allerede har udsendt disse. Husk du ikke selv behøves at gøre det forud for en inkassoproces - vi hjælper dig hele vejen fra ubetalt bilag til dine penge står på kontoren. 

Kom i gang med at bruge et inkassoselskab i dag - kvist og frit

Hos Debito skal vi bare bruge din ubetalte faktura så hjælper vi dig godt i gang - ganske gratis. 

Kom i gang med inkasso
0 kroner