Inkassovirksomhed

Vælg en inkassovirksomhed der forstår dig, din sag og dine behov. Hos Debito får du gratis inkasso gennem Danmarks førende inkassovirksomheder. 

Kom gratis i gang

Ikke bare én inkassovirksomhed - vi er mange

Med Debito får du ikke bare en inkassovirksomhed - du får Danmarks bedste inkassovirksomheder samlet et sted - dermed slipper du selv for at lede efter den virksomhed du tror er bedst for dig og din virksomhed.

Debito er en online adgang til nogle af landets bedste inkassovirksomheder. Vi har udviklet et system der tager højde for netop din sag og vurderer ud fra en lang række parametre hvilken inkassovirksomhed vi mener kan løse sagen bedst, hurtigst og mest effektivt.

Høj succesrate - betyder dine penge hjem hurtigere

Debito er en online platform hvor du blot uploader dine ubetalte regninger. Systemet udvælger den bedste løsning til dig, ud fra din sag og din virksomhed. På baggrund af din sag vælger vi den inkassovirksomhed der passer dig og din sag.

Den løsning sikrer vores kunder en succesrate på op imod 86%. Det betyder at mere end 8 ud af 10 af alle vores sager løses med succes.

Inkasso har aldrig været nemmere

Mange kender frustrationen til dårlige betalere. Nogle har få, andre har mange. Uanset om du har én eller mange ubetalte regninger og fakturaer, så hjælper vi dig hele vejen - samlet i et online system.

Det eneste vi skal bruge fra dig er den ubetalte faktura - resten klarer vi for dig. Du skal hverken selv udsende inkassovarsel eller rykkere, det skal vi nok klare for dig.

- Ingen krav til minimum af antal sager
- Ingen oprettelsesgebyr
- Ingen binding
- Ingen sager er for store
- Ingen sager er for små
- Ingen krav til du selv har sendt inkassovarsel eller rykkere

Kom gratis i gang

Gratis inkasso

Debito tilbyder gratis inkasso ud fra princippet no cure, no pay.

Formår vi hos Debito at indkræve dine ubetalte tager vi 10% af det indkrævede beløb - formår vi derimod ikke at indkræve dine tilgodehavende, ja så har processen været uden omkostninger og gratis for dig og din virksomhed.

Uanset hvilken inkassovirksomhed vi udvælger til dig er det ud fra samme princip - no cure, no pay. 

En inkassovirksomhed der hjælper hele vejen

Med Debito får du et produkt der er med dig hele vejen - fra første udsendelse af rykker til eventuel fogedretten.
Du får med andre ord den fulde løsning, såfremt det er nødvendigt for at få dine penge hjem. Vores fortjeneste er 10% af alle indkrævede beløb, så vi har kun interesse i at få dine penge hjem - hurtigt.

Vi gør brug af alle tænkelige muligheder med blandt andet inkassovarsel, udsendelse af rykkerskrivelser, påkravsskrivelse, registrering i RKI, afdragsordninger, registrering i debitor registret og eventuelt udlæg gennem retslig inkasso og fogedretten.

Mulighederne er mange, og vi og vores samarbejdspartnere yder det fulde produkt i kampen om at få dine penge godt hjem.

Skal vi hjælpe dig i gang med inkasso?

Med Debito kan du være i gang på under 3 minutter. Du skal blot uploade den ubetalte regning for at være i gang. 

Kom i gang med det sammeGratis