No cure, no pay inkasso

Med No cure, no pay er inkasso hos Debito gratis, hvis vi ikke formår at indkræve dine penge - det er vel fair nok?

Hvad er no cure, no pay inkasso?

No cure, no pay - betyder kort og godt: Er der ingen succesfuld løsning til dig - er der ingen penge til os (eller det inkassobureau eller inkassoadvokat der tilbyder no cure, no pay)

Med vores produkt no cure, no pay betaler du intet for din inkassosag, såfremt vi ikke formår at indkræve dine ubetalte fakturaer fra dine dårlige betalere.

Hos Debito tror vi så meget på vores dygtige samarbejdspartnere, os selv og vores produkt - at vi gerne vil udfordre inkassobranchen, advokaterne og inkassobureauerne. Derfor har vi skabt et 100% gratis inkasso produkt for dig der har ubetalte fakturaer - det koster ikke noget at oprette, følge eller afslutte din sag - såfremt vi ikke formår at indkræve dine penge.

Formår vi at indkræve dine penge fra dine ubetalte fakturaer, ja så tager vi et succesgebyr på 10% af det indkrævet beløb (inkl. renter, rykkere)
[activecampaign form=31]

Gratis inkasso

86% af alle vores sager løses med succes

Mange tror inkasso er ineffektivt, dyrt og at sagen aldrig løses.

Lad os være ærlige: Det er ikke alle sager der bliver løst - men heldigvis er det kun 14% af vores inkassosager der ikke løses, det kan enten være ved skyldners død, forsvinden eller andet.

Heldigvis får langt de fleste af vores kunder deres penge hjem med inkasso hos Debito - rent faktis får mere end 86% af alle deres inkassosager løses, enten ved fuld indbetaling eller over en afdragsordning. Så vælger du vores no cure, no pay produkt er der altid 86% chance for at få dine penge hjem.

Hvad koster det hvis i ikke formår at indkræve mine penge?

Konceptet med 100% no cure, no pay er, at det IKKE koster noget, at køre din sag, såfremt vi ikke formår at indkræve dine penge. Det er der statistisk heldigvis kun 14% risiko for sker - og 86% chance for ikke sker.

Vi dækker udgifterne der har været i forbindelse med inkasso såfremt vi ikke formår at indkræve dine penge.

no cure, no pay inkasso

Til dig der ønsker gratis inkasso

Der kan være mange gode grunde til at vælge vores gratis inkasso løsning - det kan eksempelvis være du selv har mistet troen på at pengene kan inddrives.
Hos Debito har vi ingen binding, abonnement eller oprettelsesgebyr og har dermed 100% gratis inkasso for dig, og dermed uden omkostninger, hvis ikke vi får dine penge hjem. 

Får vi derimod dine penge hjem, så tager vi 10% af det indkrævede.

Vi har en opklaringsprocent op til 86%.

Hvad skal du være opmærksom på når du vælger no cure, no pay inkasso?

Det er desværre meget få inkassobureauer, inkassoadvokater og andre udbydere af inkasso der tilbyder en 100% no cure, no pay løsning, hvor alt er inkluderet og der ikke er indbygget skjulte gebyrer eller overraskelser, eksempelvis hvis sagen skal forsættes eller lignende.

Derfor anbefaler vi, at du ALTID er opmærksom på følgende når du igangsætter en no cure, no pay sag hos en udbyder - eksempelvis anbefaler vi at du undersøger:

- Er der gebyrer i forbindelse med at eskalere sagen?
- Hvad indeholder udbyderens no cure, no pay produkt?
- Indeholder produktet alt du har behov for?
- Er der gratis support og rådgivning med?

Hos Debito er alt inkluderet i vores no cure, no pay produkt - det betyder der ikke er forskel på et betalt eller gratis produkt hos os - og dermed koster det ikke noget at eskalere sagen hvis skyldner eksempelvis ikke har svaret på første eller anden rykkerskrivelse.
Hos Debito er der ligeledes også ALTID gratis support, rådgivning og kundeservice med - 12 timer i døgnet, alle hverdage fra 09:00 til 21:00

Skal vi hjælpe dig i gang med no cure, no pay inkasso allerede i dag?

Med Debito er det super nemt at få løst sine ubetalte fakturaer fra sine dårlige betalere - det tager kun 2 minutter, så er du i gang.

Det eneste vi skal bruge fra dig er den ubetalte faktura - intet andet. Nemt ik'?

Kom i gang gratis nu 0 kr