Ordbog om inkasso

Inkasso er for mange virksomheder besværligt, uoverskueligt og meget lidt transparent. Debito ønsker vi at gøre inkasso nemt, billigt og langt mere transparent end det er i dag blandt de traditionelle advokater og inkassobureauer.

E

Egeninkasso
Enkeltsag

G

Gæld
Gældsbrev
Gældsinddrivelse
Gældssanering

H

Hovedstol
Handelskøb
Hovedforhandling

I

Indsigelse
Inddrivelse
Inkasso betydning
Inkassoloven
Inkasso advokat
Inkassosalær
Inkassovarsel
Inkassobureau
inkassovirksomheder
Inkassoselskaber
Inkassofirma
Inkassoomkostninger
Insolvens
Iværksætterselskab
Interessentselskab

J

Journalnummer
Jura

K

Kompensationsgebyr
Konkurs
Konkursbehandling
Konkursbegæring
Kreditor
Krav

L

Lov om inkassovirksomhed

M

 

O

Online inkasso
Omkostninger
Opkrævning

P

Procesrente
Pris
Påkravsskrivelse

Z

Æ

Ø

Å

Inkasso ordbog - overskueligt og nemt som aldrig før.

For mange er inkasso indbegrebet af besvær, uoverskueligt og dyrt. Debito ændrer på den forestilling. Det gør vi blandt andet ved at gøre inkasso langt nemmere, langt mere overskueligt og langt mere transparent end de gængse advokater og inkassobureauer gør det i dag.

Hos Debito gør vi inkasso langt nemmere end du kender det i dag. Uanset om du vil lade os klare hele processen for dig, eller om du har behov for at vide hvad eksempelvis en rykker er, hvad et inkassovarsel er - og har du eksempelvis styr på hvor mange rykkergebyr man må tilføje eller hvad et inkassovarsel skal indeholde? På denne side finder du svaret.

Har du behov for konkrete tips og tricks i forbindelse med inkasso og generelt det at indkræve dine penge - uanset om du vil gøre det selv, eller få andre til det, anbefaler vi at du tager forbi vores gratis inkassoskole- der guider dig igennem dine muligheder som kreditor.

Husk hvis du har spørgsmål til at få inddrevet dine ubetalte fakturaer - sidder vi klar alle hverdage fra 09:00 til 21:00 til at hjælpe på telefon: 71992500 eller kundeservice@debito.dk

Få styr på dine ubetalte fakturaer

Vores system vælger den rigtige løsning så du kan få inddrevet dine penge.

Kom i gang på 2 minutter
Gratis
0 Shares