Advokat

En advokat løser mange juridiske spændende problemstillinger for virksomheder - herunder især også inkasso - men ikke altid alene.

Læs mere om advokater her og hvad de kan gøre for dig.

Advokat - alt du skal vide

Advokater løser mange spændende juridiske problemstillinger, inden for en lang række opgaver og udfordringer - herunder entrepriseret, selskabsret, selskabsstiftelse og ikke mindst inkasso som er en stor del af visse advokatkontorers arbejde.

Advokat er en beskyttet title, og må kun påføres personer med en juridisk eksamen i jura forud for et advokatfuldmægtig forløb. Alle må dermed ikke kalde sig for advokat men en titel som eksempelvis det ældre "sagfører" er ikke en beskyttet titel.

Uddannelsen til advokat sker typisk gennem en 5 årige uddannelse på universitetet til cand.jur. Herefter kan man kalde sig jurist. Efterfølgende kræver det et 3 årige praktisk forløb som advokatfuldmægtig. Uddannelsen til juridisk foregår i København, Odense, Aarhus eller Aalborg.

[activecampaign form=31]

Advokater og inkasso hos dårlige betalere

De fleste advokater kan typisk hjælpe med en lang række problemstillinger, for både private og virksomheder - inden for en lang række områder; ansættelser, kontrakter, køb og salg af virksomheder, arv, hushandel, inkasso osv.

Alle advokater kan (og må!) grundlæggende arbejde med alle juridiske problemstillinger - men de færreste, især de mindre advokatvirksomheder, har ofte et særligt stort kendskab til alle områder, men især få men specifikke områder. Det samme gør sig naturligvis også gældende for inkasso - her er der der i Danmark blot en håndfuld advokatkontorer der har speciale i netop inkasso. Vi anbefaler at oprette din sag hos os - vi samarbejder med netop de advokater i Danmark med størst kompetence inden for gæld og inkasso.

GRATIS: Kom i gang med inkasso

Debito hjælper store som små firmaer med deres inkasso - uanset den ubetalte fakturas størrelse.

Vi har mange års erfaring i at finde netop den advokat eller inkassofirma der matcher dig og dine sager.

Vi arbejder 100% no cure, no pay - ingen penge til dig er ingen penge til os.

Læs mere om Debito her.