Beløbsgrænse til inkasso

Hvad er den beløbsmæssige grænse for beløb der kan sendes til inkasso - og er der egentlig nogle?

Beløb til inkasso

Mange små og store danske virksomheder har fra tid til anden problemer med deres ubetalte fakturaer og søger derfor til inkasso som en mulighed - hvilket både kan foretages hos en advokat og en inkassovirksomhed.

For mange er inkasso relativt nyt - og vi forsøger henholdsvis med vores ordbog og inkassoskole at gøre emnet langt nemmere små- og mellemstore danske virksomheder der har brug for effektive processer.

Et af de spørgsmål vi ofte får er "Hvor små og store krav håndterer i?", "Hvilke beløb er relevant at sende til inkasso" og "Kan inkasso betale sig for mit krav?"
Vi håndterer alle krav, uanset beløbets størrelse - fra få hundrede kroner til flere hundredetusinde af kroner.

[activecampaign form=31]


Ingen fakturaer er for store - eller for små

Dansk erhvervsliv går hvert år glip af mere end 30 mia. kroner fra deres debitorer, til stor hovedpine og likviditetsproblemer til følge.
Mange har den udbredte opfattelse at inkasso skal være af et vist beløb for at det kan betale sig. 

Det er imidlertid ikke korrekt. Alle krav skal kunne betale sig at inddrive, og for nogle er få tusinde kroner mange penge - hvor for større virksomheder er beløbet måske af mindre betydning. Uanset om beløbet meget eller lidt og dig og din virksomhed, så er der INGEN grænse for hvor stor en inkassosag kan være.

Overskygger jeres omkostninger ikke bare mit krav?

Mange tror fejlagtigt at en ubetalt faktura skal være af en vis størrelse før den overskygger de omkostninger der er i forbindelse med oprettelse af sagen.

Det er imidlertid ikke korrekt. Med Debitos "no cure, no pay" produkt koster det dig 0 kroner at oprette og følge din sag. Formår vi ikke at indkræve dine penge - så koster det dig ikke noget. Formår vi at indkræve dine penge, så tager vi 10% af det indkrævede beløb. Uanset om du sender 100 kroner til os eller 100.000 kroner.

Få styr på dine ubetalte fakturaer

Vores system vælger den bedste løsning så du effektivt kan få inddrevet dine penge.

Indsend dine sagerGratis