Inkasso for privatpersoner

Mange tror fejlagtigt at inkasso kun er for virksomheder - men det er heldigvis ikke tilfældet. Er du privat kræver det dog at du har yderst god dokumentation for dit krav - ellers kan hverken inkassofirmaer eller advokater hjælpe dig.

GRATIS INKASSO - løser vi ikke din sag er det gratis og uden omkostninger for dig.
Løser vi den tager vi 10% af det indkrævede beløb - helt enkelt. 

Inkasso

Hvert år hjælper vi over 1000 danske virksomheder med inkasso når en faktura ikke bliver betalt til tiden. Virksomheder har ofte en god dokumentation for sit krav, typisk i for af en faktura eller lignende.

Det er imidlertid også her hvor privat gæld kan blive problematisk - og har du ikke rigtig god dokumentation for din gæld til en anden, ja så kan hverken inkassofirmaer eller advokater hjælpe dig.

Vi ser fra tid til anden at private mellem hinanden låner penge til hinanden uden underskrevet dokumentation, og hvor den eneste dokumentation er i form af en SMS, mail eller lignende - og det er altså IKKE juridisk godt nok - og der kan IKKE køres en inkassosag på baggrund heraf.

Hvilken dokumentation kan bruges?

Er du privatperson og har penge til gode, eksempelvis hos en virksomhed eller en anden privatperson - ja så SKAL du have dokumentation for dit krav.

Godkendt dokumentation er i denne forbindelse:
- Et underskrevet gældsbrev
- En underskrevet kontrakt
- En dom fra fogedretten
- En afgørelse eller dokumentation fra en offentlig myndighed (Retten, statsamtet, SKAT eller lignende)

Grundlæggende kan siges, at alt underskrevet dokumentation er juridisk gyldig dokumentation - med mindre der gør sig øvrige foranstaltninger gældende i dokumentets indhold.

Min dokumentation er i orden

  • Hvis du eksempelvis har et underskrevet gældsbrev eller lignende så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice der står til rådighed med råd og vejledning vedrørende din sag.

    Såfremt du ikke har et juridisk underskrevet dokument for dit krav - så anbefaler vi at du tager kontakt til en advokat eller lignende. 

Egeninkasso - Gør det selv inkasso

Som privatperson har du, lige som virksomheder, også mulighed for at foretage egeninkasso i forsøget på at få dine penge hjem. Du har eksempelvis mulighed for at sende fysiske breve, telefonopkald, fysisk fremmøde eller at tilbyde debitor en afdragsordning.

Vi anbefaler naturligvis altid at egeninkasso foretages anstændigt og professionelt.

Brug for inkasso?
- lad os hjælpe dig

Hver dag hjælper Debito mange virksomheder med inkasso - 100% no cure, no pay.

Vores system vælger det inkassofirma eller inkassoadvokat til dig, som vi tror er bedst for dig og din sag. Løser vi ikke din sag er det gratis og uden omkostninger for dig.
Løser vi din sag, tager vi 10% af det indkrævede beløb.

Kom i gang gratis allerede nu