Vejledning i inkasso

Inkasso har aldrig været nemmere med Debito - og har du brug for vejledning, så hjælper vi alle hverdage fra 09:00 til 21:00

Hjælp og vejledning til inkasso

Mange, med god grund, har ofte spørgsmål om inkasso - og har derfor behov for råd og vejledning i det bedste produkt for dem og deres ubetalte fakturaer.

Årsagen er ofte den, at inkasso typisk ikke er noget mange virksomheder benytter på daglig basis - og det er derfor ukendt område for de fleste.

Inkasso er, modsat af de flestes opfattelse, ikke et standardiseret produkt eller tjeneste - uanset om du vælger et inkassobureau eller en advokat til at hjælpe dig. Der er lige så mange opfattelser til at effektivt inkassoforløb, som der er advokater og inkassofirmaer.

[activecampaign form=31]

Inkasso kort fortalt

Inkasso er et produkt der tilbydes af inkassobureauer, inkassofirmaer eller i visse tilfælde advokater der markedsfører sig selv inkassoadvokater.

Modsat af hvad de fleste tror, er inkasso ikke et standardiseret produkt og inkasso kan derfor foregå på mange måder - inden for inkassolovens og rentelovens rammer. Inkasso er et produkt for virksomheder der ikke selv ønsker besværet med at indkræve sine ubetalte fakturaer - og vælger at lade en professionel partner klare inddrivelsen og de dertilhørende processer og juridiske rammer med rykkere, rentetilskrivning og rykkerskrivelser.

I princippet er der dermed ingen forskel på det arbejde du selv kunne gøre i forbindelse med inddrivelsen - inkasso hos advokaten eller et inkassobureau er typisk langt bedre styret og langt mere procesorienteret - det betyder at der typisk arbejdes hårdere for at indkræve dine penge, end man typisk selv ville gøre og havde tid til.


Inkasso foregår typisk gennem udsendelse af breve, telefonopkald, RKI registrering, rentetilskrivninger og evt. fysisk fremmøde - inden for inkassolovens rammer og anvisninger.
Inkasso løses typisk gennem en fuld indbetaling til kreditor - eller gennem en afdragsordning, som inkassobureauet eller advokaten varetager for kreditor.

Kan inkasso besværet værd?

Mange har en opfattelse, når de søger vejledning om inkasso, at inddrivelse af ubetalte fakturaer ikke er besværet værd - og at det ofte koster mere at indkræve pengene, end blot at afskrive og dermed tabe sin ubetalte faktura.
Ofte er det dog ikke svært at vejlede omkring hvad der rent faktis kan betale sig - det gælder om at finde en professionel og pålidelig partner inden for branchen der effektivt kan inddrive dine penge.

Hos Debito vejleder vi altid vores kunder, store som små, til at indsende deres krav - vi har ingen minimums beløb eller minimums antal sager du som kreditor skal komme med - vi hjælper alle type virksomheder med alle beløb.

Vores opfordring til dig som kreditor er, at få gjort noget ved dine krav - uanset om du vælger os, en inkassoadvokat eller et inkassobureau - det kan altid betale sig at gøre et forsøg!

Hos Debito er vores succesrate 86% - det betyder at 86% af alle krav indkræves gennem en fuld indbetaling eller gennem en effektiv afdragsordning over 2 eller flere måneder.

Ønsker ikke at bruge penge på dine dårlige betalere?

Vi har vejledt mange små- og mellemstore danske virksomheder gennem årene - og især mindre virksomheder, med mindre krav ønsker ikke at bruge større summer på at indkræve deres tilgodehavende. Derfor har vi i samarbejde med nordens største inkassobureau skabt et no cure, no pay produkt - det koster dig 0 kroner i oprettelse, og 0 kroner at følge din sag. Til gengæld tager vi 10% af det beløb vi indkræver - formår vi derimod ikke at indkræve dine penge, ja så har det ikke kostet dig noget at give det et forsøg - det er 100% no cure, no pay.


Så den bedste vejledning herfra er: Få gjort noget ved dine ubetalte fakturaer - det kan faktis gøres fra 0 kroner.

Lad os hjælpe dig i gang med inkasso.

Med Debito får du personlig vejledning og rådgivning for at komme i gang. - Fra 0 kroner pr. sag.

Kom i gang nuFra 0 kr