Inkassoselskaber i Danmark

I Danmark er der mange inkassoselskaber at vælge mellem - men hvem skal du vælge, når man har behov for inkasso til ens virksomheds ubetalte regninger hos ens debitorer? 

Prøv inkasso gratis

Inkassoselskaber i Danmark

I Danmark er der i skrivende stund små 100 selskaber der må og kan hjælpe dig med inkasso. Disse inkassoselskaber er autoriseret af rigspolitiet til at kunne hjælpe dig og din virksomhed. Området er reguleret i lov om inkassovirksomhed (inkassoloven) samt renteloven.

De største inkassoselskaber i Danmark, målt på omsætning og sagsvolume:
- Lindorff
- Danske Inkasso
- Collectia
- Intrum Justitia
- DKS (Dansk KreditorService) 

Disse er alle kendt ved typisk at have meget store sagsvolumner af sager samt en meget stor indsigt i mange skyldnere. Alle er autoriserede inkassoselskab.
Udover inkassoselskaber må ligeledes alle advokater hjælpe dig med inkasso, disse advokater kalder sig ofte for inkassoadvokat - principielt kan, og må, alle danske advokater anvende titlen inkassoadvokat. Advokater har ikke behov for en autorisation hos politiet, men alene advokatbestalling er nok for at hjælpe virksomheder med deres ubetalte krav, og dermed også inkasso

[activecampaign form=31]

Med Debito får du ikke bare et inkassoselskab

...du får det selskab der kan løse din opgave.

Her hos Debito har vi udviklet et inkasso-produkt der tager udgangspunkt i netop dig, din sag, din virksomhed og ikke mindst i din skyldner. Det betyder, at vi udvælger det inkassoselskab i Danmark der kan håndtere din sag bedst - så behøves du ikke selv at lede.

Vi samarbejde med både inkassoselskaber og inkassoadvokater om at få dine penge hjem - og kan faktisk tilbyde dig det ganske gratis, hvis ikke vi indkræver dine penge. Gør vi det, tager vi 10% af det indkrævede beløb.

Vi skal bare bruge dine ubetalte fakturaer.

Prøv gratis i dag

Inkassoselskaber i Danmark håndterer inkasso forskelligt

Uanset om du har gjort brug af inkasso før - eller om det er første gang du skal i gang med at bruge inkasso, ja så har de fleste vel deres opfattelse af danske inkassoselskaber. Men hvad er inkasso egentlig - og ikke mindst, hvordan fungerer inkasso egentlig?

Grundlæggende er inkasso en strømlignet proces, der håndteres af dig selv, et inkassoselskab eller en inkassoadvokat. Processen indeholder ofte rykkerskrivelser, påkravsskrivelser, inkassovarsel, pålægning af renter, pålægning af inkassosalær. Processen foregår dels via opkald til skyldner og udsendelse af fysiske breve. Det overordnede mål med inkasso er at få dine penge hjem hurtigt, men også at skabe dialog til skyldner, hvis skyldner ikke har pengene på nuværnede tidspunkt - med mål om at skabe en afdragsordning.

Selve processen, og de handlinger der foretages i inkassoprocessen er ofte forskellig fra sag til sag - og fra inkassoselskab til inkassoselskab, men inkluderer for det meste altid overstående. Nogle selskaber vælger også automatisk at registrere skyldner (debitor) i RKI - mens andre tager ekstra for en tjeneste som denne.

De fleste inkassoselskaber i Danmark udsender som minimum altid første rykkerskrivelse samt inkassovarsel / påkravsskrivelse til din skyldner - dermed behøves du ikke selv foretage dig det.

Vær opmærksom på, at ikke alle inkassoselskaber kan og vil accepterer dig som kunde, hvis du ikke har en vis mængde af sager årligt og dermed har en for lille sagsvolume. Denne praksis gør sig ofte gældende for de større inkassoselskaber - men også mange inkassoadvokater gør brug af denne praksis.

Høj succesrate med Debito

Hos Debito har en mission om at gøre inkasso nemt, billigt og ikke mindst effektivt.

Vi har blandt branchens højeste succesrate på 86% i samarbejde med Danmarks førende inkassoselskaber.

Kom gratis i gang med inkasso0 kroner

Med Debito får du høj succesrate og gratis inkasso.

Det er nemt at komme i gang og du betaler kun 10% hvis der kommer penge hjem til dig.