Inkasso skal kunne betale sig

Debito er for alle virksomheder der ønsker hjælp til inddrivelse af deres tilgodehavende. Med Debito får du gratis oprettelse af alle inkassosager i Danmark og du betaler kun hvis det lykkes os at inddrive dine penge.

Gratis online inkasso for alle typer virksomheder

Vi har gjort det nemt og gratis at komme i gang med inkasso. Du får gratis oprettelse og betaler kun 10% af beløbet vi får indkrævet.

Vi kører et udenretligt inkassoforløb hvor vi forsøger at komme i kontakt med debitor og inddrive dit tilgodehavende på de oplysninger vi er i besiddelse af.

Lykkes det ikke at inddrive dit tilgodehavende, er det gratis for dig. Du har her mulighed for at eskalere sagen til retlig inkasso imod betaling af retsgebyrer eller afslutte sagen gratis.

 

*Prisen her er kun for sager der løses i det udenretlige inkassoforløb.

Online inkasso

0 kr. i oprettelse Betal blot 10% af beløbet vi får indkrævet til dig.
No cure, no pay
 • Udenretligt inkassoforløb
 • Udsendelse af rykkere
 • Udsendelse af inkassovarsel
 • Beregning af renter
 • Afdragsordning med debitor
 • Mulighed for RKI registrering
 • Mulighed for retlig inkasso
 • Online overblik over status
Kom gratis i gang

Udenretligt inkassoforløb

Vi har meget stor effekt gennem det udenretlige inkassoforløb, men nogle sager bliver ikke løst i forløbet. Vi har derfor mulighed for at foretage yderligere tiltag som retlig inkasso, RKI registrering eller sætte sagen i Overvågning, men her gælder andre priser end ved udenretlig inkasso.

Dashboard

Du kan altid følge status på dine sager ved at logge ind i systemet, hvor du har et overblik over alle dine sager.

Beregning af renter

Vi hjælper med beregning af de renter der tilskrives skyldner for manglende betaling. 

Rykkere

Vi udsender rykkere jvf. lovgivningen så du er sikret den mest effektive løsning.


Afdragsordning

Hvis skyldner ikke har alle pengene her og nu, vil vi lave en afdragsordning så du får dine penge. 

Inkassovarsel

Vi varsler din skyldner om at sagen overgår til inkasso - det er selvfølgelig helt gratis for dig. 

Retlig inkasso

Har skyldner ikke betalt, har vi mulighed for at fortsætte sagen retligt.


Telefonisk opfølgning

Vi opfølger sagen telefonisk og ringer ud til din skyldner for at sætte inddrivelsen i gang.

RKI registrering

Har du ikke fået dine penge, kan skyldner blive registreret i RKI.

No cure, no pay inkasso

Med vores No cure, no pay koncept, tjener vi kun penge når vi inddriver dine penge. Derfor vil vi altid være med dig hele vejen og sikre dig at processen kører bedst muligt.

For at komme i gang med den udenretlige inkassoproces, skal vi som minimum bruge den oprindelige ubetalte faktura. Derudover skal vi bruge eventuelle rykkerskrivelser og indbetalinger. Det er ikke et krav at du selv har sendt rykkerskrivelser, inkassovarsel eller pålagt kompensationsgebyr - det klarer vi for dig.

Herfra vil vi overtage sagen og starte inddrivelsen. Vi står for kontakten til debitor og håndterer processen. Alle handlinger på sagen kan følges online så du altid er orienteret.

Læs mere om vores service

Inkasso i udlandet

Hos Debito kan vi hjælpe dig med inddrivelse i udlandet - både udenretlig og retlig inkasso. Vores netværk af samarbejdspartnere sikrer dig effektiv inddrivelse.

Oprettelsesgebyr

På alle inkassosager i udlandet opkræver vi et oprettelsesgebyr på 350 kr. for at igangsætte sagen.

Udenretlig inkasso

Der er forskellige inkassoregler i alle lande, men vi vil altid starte med et udenretligt forløb og kontakte skyldner på de oplyste informationer.

Retlig inkasso

Vi har mulighed for retlige inkassosager i udlandet. Her kan der pålægges yderligere omkostninger. 

Overvågning

Såfremt sager ikke løses i det udenretlige forløb og eller ved retlig inkasso, vil de overgå til Overvågning med højere succesgebyr.

Yderligere omkostninger

Vi har et stærkt netværk i udlandet, men priserne er ikke de samme som i Danmark. Der kan komme yderligere omkostninger ved adressesøgninger, retlig inkasso og Overvågning.

Renter, rykkergebyrer og inkassogebyrer

Ved udenlandske inkassosager tilfalder renter, rykkergebyrer og inkassogebyrer Debito.

Oprettelsesgebyr

DKK350

 20% succesgebyr ved udenretlig inkasso
20% - 50% succesgebyr ved Overvågning

Mulighed for inkasso i følgende lande:
Sverige, Norge, Tyskland, Østrig, Schweiz, Storbritannien, Færøerne, Island og Grønland.

OBS på yderligere omkostninger på bl.a. adressesøgninger, retlig inkasso og Overvågning.

inkasso Opret sag

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til vores produkt og service eller et helt generelt spørgsmål til inkasso, så kan du typisk finde svaret her. Finder du ikke det svar du leder efter, kan du altid kontakte os.

 • Hvad skal jeg selv foretage mig før sagen sendes til jer?

  Med Debito er det super nemt at komme i gang med inkasso, uanset om du har prøvet inkasso før, eller om det er første gang.

  Du skal blot sende os den ubetalte faktura, så klarer vi resten. Der er dermed intet krav om, at du selv forud for overdragelse af sagen til os, hverken har sendt inkassovarsel eller rykkerskrivelser ud inden - vi klarer det hele for dig.

  Såfremt du selv har sendt rykker og inkassovarsel inden, skal vi også have dem for at inkludere det i kravet.

 • Hvad er en inkassosag?

  En inkassosag er den (eller de) ubetalte fakturaer, som én debitor ikke har betalt din virksomhed. Som udgangspunkt vil èn inkassosag derfor dække over de fakturaer der indgår i samme ordrer. Dette er derfor op til vurdering hvad der indgår i én inkassosag.

 • Hvad kræver debito af mig?

  Vi skal bruge den ubetalte faktura(er) og forfaldsdatoen skal være overskredet. Kravet må ikke være ældre end 2,5 år fra forfaldsdatoen.

  Derudover skal du have et aktivt CVR-nummer.

  Såfremt debitors oplysninger fremgår af fakturaen (navn, adresse, telefonnummer og email) samt dine oplysninger som kreditor (CVR-nummer, navn, adresse samt reg. og konto nr.) behøves vi intet andet end den ubetalte faktura fra dig.

  Du skal i processen stå til rådighed for eventuelle spørgmål.

 • Hvilke krav håndterer i?

  Vi håndterer fakturakrav der er forfalde. Dvs. at du skal have sendt en faktura eller opkrævning til debitor for at vi kan hjælpe dig. Debitor kan både være privat og virksomhed.

  Der er ingen øvre eller nedre grænse for kravets størrelse - vi håndterer sager ned til få hundrede kroner og op til flere hundrede tusinde kroner.

  Med vores No cure, no pay produkt er det gratis for dig at oprette og påbegynde sagen - dermed kan inkasso også betale sig med de helt små krav.

 • Jeg ved ikke hvor min skyldner bor - kan i hjælpe?

  Rigtig mange virksomheder oplever fra tid til anden, at man ikke ved hvor ens kunder bor - eller for den sags skyld kender kundens fulde eller rigtige navn.

  Det kan være det aldrig blev oplyst ved aftalens indgåelse eller at skyldner har skiftet navn eller adresse efterfølgende.

  Såfremt du ikke har din skyldners navn, adresse eller telefonnummer, så kontakts os. Vi kan søge i avancerede systemer med integration til blandt andet CVR og CPR registret, og derfra kan vi finde frem til skyldner.

 • Kan i tage min sag i fogedretten?

  Vi kan hjælpe dig hele vejen - fra rykkerskrivelse til fogedretten, såfremt det bliver nødvendigt.

  Vi samarbejder med nogle af landets bedste inkassoadvokater - og kan dermed føre din sag fra udenretlig inkasso til retlig inkasso uden problemer og besvær.

  Bemærk: Overgår sagen til retlig inkasso ved fogedretten, vil dette udløse en retsafgift fra retten.

  Der vil typisk også være tilknyttet yderligere omkostninger end ved den udenretlig inkasso.

  Priser ved retlig inkasso varierer ofte fra sag til sag. Du vil blive oplyst om en pris, forud for en opstart af en retlig inkassosag. En sag føres kun til fogedretten med din accept.

 • Hvad koster det hvis skyldner ikke betaler?

  Såfremt det ikke lykkes os at inddrive gælden ved din skyldner i den udenretlige fase, så koster det dig ikke noget. Det betyder, at vi kun tjener penge når vi lykkes med at inddrive dit tilgodehavende.Derfor kan du altid risikofrit igangsætte inkassosager og vi er med dig i hele processen.

  Bemærk at der kan komme ekstra omkostninger på andre produkter end den udenretlige fase. Vi kræver dog din accept inden yderligere omkostninger og du kan altid afvise uden omkostninger.

Få styr på dine ubetalte fakturaer

Vores system vælger den bedste løsning så du effektivt kan få inddrevet dine penge.

Indsend dine sager
Gratis