Hos Debito er du i godt selskab

Vi hjælper dagligt mere end 500 forskellige virksomheder.
Se et uddrag af vores kunder nedenfor.

Lise fra Subziter fortæller hvorfor hun bruger Debito til dårlige betalere

Har du også kunder der ikke har betalt sin regning? Opret dine sager her »

Vi hjælper alle med inkasso


Vores kunder kommer fra vidt forskellige brancher. Vi håndterer inkassosager for enkeltmandsvirksomheder og børsnoterede virksomheder.

Opret dine sager

Vores system giver fordele


Vi har udviklet et effektiv inkassosystem. Vores kunder sætter stor pris på hele tiden at kunne følge med i sagerne og altid oprette nye sager når der er behov for det.

Log ind

Support & rådgivning


Vi giver fuld service og hjælper dig hele vejen. Du kan altid kontakte os og høre omkring mulighederne for inddrivelse af dine penge.

Kontakt os

Villumsign i Hobro

"Hos Villumsign har vi produceret alt inden for print, skilte, bilreklame, tonede ruder og grafisk design siden 1976. Vi er den lokale skiltemand i Hobro - men har kunder i hele Danmark.

Vi har tidligere gjort brug af et inkassofirma til vores inkassosager men har valgt at gøre brug af Debito i stedet. Dels er Debito en smule billigere, dels føler vi at serviceniveauet er en del højere her og de er altid til at få fat i hvis vi har spørgsmål."

Jesper Villumsen, Ejer Villumsign ApS


ParkPark bruger Debito

"Hos ParkPark udvikler og udbyder vi en applikation til parkering, der gør parkering hurtigt og enkelt. Så slipper kunderne for at stå i kø ved parkeringsautomaten. Vi er fornylig kåret til Danmarks billigste parkering, af FDM.

Desværre har vi en gang imellem også en stor håndfuld kunder der ikke betaler - af den ene eller anden årsag. Vi gør brug af Debito der står for hele processen og det er super gennemskueligt og nemt at oprette."

Jesper Lindgren, DirektørParkPark

Lise fra Bizz Up

"Jeg laver erhvervsmagasinet, Bizz Up, der udkommer to gange om året. En gang i mellem oplever jeg, at kunder kan være lidt sløve til at betale - så er det nemt at bruge Debito, der både udsender rykkere og inkassovarsel, så skal jeg ikke lave noget selv - udover at indsende de ubetalte fakturaer."

Lise Korsgaard, Ejer Bizz Up

Luksusbaby.dk - Danmarks førende webshop med børnetøj

"Hos Luksusbaby.dk sælger vi lækkert babytøj til de mindste og er i dag blandt Danmarks største webshop med salg af kvalitetsbørnetøj og tilbehør til børn i alderen 0-12 år.

Salget sker gennem vores online webshop og fra vores fysiske butik i det centrale Aalborg.

Fra tid til anden oplever vi desværre en lille gruppe af kunder, der ikke får betalt deres faktura fra vores webshop. Her er det rart at gøre brug af Debito. Vi sender blot den ubetalte faktura til Debito, og så klarer de sådan set resten. På den måde kan vi koncentrere os om at gøre det, der interesserer os."

Morten Grabowski Kjær, medejer Luksusbaby

Konsulenthuset iAdvice i Århus bruger Debito

"Hos iAdvice arbejder vi med IT support, Visma business og kasseapparater til erhverv.

Vi har tidligere brugt den lokale advokat her i Århus når vi havde udfordringer med kunder der ikke betalte. Det blev ofte ret dyrt, og ofte overgik advokatens salær mange gange det skyldige beløb.
Med Debito har vi fået en nem, billig og fleksibel inkassoløsning, hvor alle sager er blevet løst.
Jeg føler skyldnere har mere respekt for Debito og deres samarbejdspartnere - end den lokale advokat."

Johnny Hansen, direktør iAdvice ApS

Somera bruger Debito

"Vi er en af landets førende tekstbureauer og skriver tekster for store og små virksomheder i hele Danmark. Vi oplever fra tid til anden at have en dårlig betaler, her er det fedt at gøre brug af Debito der klarer det hele, uden jeg skal røre en finger eller tænke på jura, inkassolovgivning og formalier."

Kristian Scharling, direktør Somera ApS

Mere end 700 virksomheder bruger
dagligt Debito

Få styr på dine ubetalte fakturaer

Vores system vælger den bedste løsning så du effektivt kan få inddrevet dine penge.

Indsend dine sager
Gratis