Læs hvordan Blue Lobster bruger Debito til inddrivelse af tilgodehavender


Blue Lobster bruger Debito når kunderne bl.a. ikke betaler huslejen

Om Blue Lobster

Blue Lobster og Casper Schneidereit interesserer sig for investering og ikke mindst fast ejendom. Når hans lejere ikke betaler ham, hjælper Debito med at få krævet huslejen ind.

Casper Schneidereithar været involveret i rigtig mange spændende online virksomheder, og er i den senere årrække begyndt at interesserer sig for at få et bedre afkast af sine investeringer. Derfor har Casper indledt et nyt eventyr, hvor han erhverver ejendomme, for at udleje dem ud.

Branche:

Investering og ejendomsudlejning

Beliggenhed:

Nykøbing Falster

Antal ansatte:

1

Website:
www.bluelobster.dk

 

Nye eventyr kræver en fast samarbejdspartner

Casper er iværksætter med stort I, og kommer fra en tidligere karriere som professionel soldat. Casper valgt efter endt karriere i hæren, at blive iværksætter - noget han har haft så stor succes med, at han nu har valgt at kaste sig over ejendomsinvestering og dermed ejendomsudlejning. 

Debito hjælper når huslejen skal opkræves fra lejere der ikke betaler deres husleje til tiden.

"For mig har det været vigtig med en pålidelig samarbejdspartner, der både kan få min ubetalte husleje hjem - men samtidig behandler mine lejere pænt, uanset årsagen til restancen for den manglende huslejebetaling."

Alene grundet tidsforbrugt i at skulle rykker og administrere ubetalt husleje, er årsagen til at Casper lader Debito og vores samarbejdspartnere om at stå for den manglende husleje. På den måde kan Casper fokuserer på at opkøbe endnu flere lejligheder og lejemål.

Casper køber primært lejeligheder på Sjællland. Virksomheden har i dag 14 ejendomme, som alle er udlejet. Målet er over en årrække at erhverve sig endnu flere lejemål.

Husleje inkasso er nemt for de få

"Lejeloven i Danmark beskytter lejer rigtig fint - og man skal have et indgående kendskab til loven når man bevæger sig ind på det her område. Med Debito har jeg en samarbejdspartner der har samme respekt om tingene som mig selv."

Hvis du nogensinde har arbejdet med lejeboliger eller udlejning af fast ejendom, så ved du, at området er ekstremt reguleret, blandt andet til lejers fordel. Indkassering og inkasso omkring ubetalt husleje er derfor ikke altid "bare lige", og kræver ofte et indgående kendskab til branchen, udlejer og i særdeleshed de kontrakter og forhold der er i forbindelse med udlejningen; kontrakten, særlige betingelser osv. Det er blevet langt svære at smide en lejer på gaden end tidligere, det skyldes blandt andet, at lejeloven er ekstremt reguleret og opdateres løbende.

Samarbejdet med Debito betyder:

Mere tid til egne kerneopgaver i virksomheden.

Nem og gratis online oprettelse via Debitos system.

Effektiv inddrivelse af kundernes tilgodehavender.

Ingen binding - betaler kun 10% ved succesfuld inddrivelse.

Fuldt overblik på sagsstatus og handlinger på sagerne.

Effektiv inkassopartner giver mere værdi til egne kunder.

Inkasso for udlejere - og mange andre

Her hos Debito hjælper vi hver eneste dag rigtig mange udlejere, private som erhverv, med at indkasserer ubetalt husleje fra deres lejere - men vi hjælper også over 1.000 andre virksomheder, der ikke er inden for udlejning.

Vores enorme kendskab til rigtig mange forskellige brancher gør, at vi har et detaljeret kendskab til over 100 forskellige brancher, lige fra blomsterhandlere til advokater. Vores dybe kendskab gør os i stand til at identificere de udfordringer og problemer som du, din virksomhed, dine dårlige betalere og ikke mindst din inkassosag, kan have af udfordringer.

For vores, og vores samarbejdspartnere, har over 20 års erfaring i måske netop din branche, og kender derfor præcis til de mulige hovedpiner, udfordringer og problemer som inkasso i din branche typisk består i.
Vores kendskab betyder hurtigere og bedre opklaring af de enkelte sager - også din. Sådan skiller vi os ud fra det inkassofirma du allerede kender i dag.

Se flere cases med vores kunder

Vi har kunder i mange forskellige brancher og hjælper virksomheder i mange forskellige størrelser med inddrivelse af tilgodehavender. Du kan helt sikkert finde en case som er relevant for din virksomhed.

hm regnskab
HM Regnskab

HM Regnskab bruger Debito når kunderne ikke betaler - det gør de af mange årsager.

Læs mere her
PARKPARK

PARKPARK er Danmarks førende app inden for parkering, de bruger også Debito.

Læs mere her
Villumsign

Villumsign i Hobro er måske Danmarks bedste skiltemand - Læs hvorfor de bruger Debito.

Læs mere her

Kom i gang med Debito allerede i dag

Slip for besværet med dårlige betalere og lad Debito stå for inddrivelsen af dine tilgodehavender, så du har mere tid til dine egne kunder.

Prøv Debito helt gratis