Læs hvordan du som bogholder eller revisor kan bruge Debito


HM Regnskab bruger Debito til inddrivelse af tilgodehavender for sine kunder

Om HM Regnskab

HM Regnskab brænder for tal og bilag. Der er fokus på at assistere kunderne med personlig og kompetent rådgivning.

Virksomheden er startet tilbage i 2014 og holder til i Brønderslev i Nordjylland. De tilbyder professionel rådgivning inden for alle aspekter af bogføring, regnskab og skatteopgørelser. Deres kunder er fordelt på mange forskellige brancher og derfor arbejder HM Regnskab med mange forskellige typer virksomheder.

HM Regnskab bruger Debito til inddrivelse af kundernes tilgodehavender for at kunne fokusere på egne kerneopgaver og skabe mere værdi for kunderne.

Branche:

Revision og bogholderi

Beliggenhed:

Brønderslev

Antal ansatte:

2 - 4

hm regnskab

Udfordringer med kundernes ubetalte fakturaer

HM Regnskab opdager jævnligt ubetalte fakturaer når kundernes regnskaber bogføres, og påpeger at disse tilgodehavender kan være et stort problem for likviditeten i virksomhederne.

Det er en helt almindelig udfordring som mange eksterne bogholdere står over for, og det sætter krav til deres viden omkring jura og inkassoregler for at kunne assistere kunderne med inddrivelse af deres tilgodehavender. Størstedelen af alle virksomheder oplever fra tid til anden at deres kunder ikke betaler og for mange virksomheder opdages det først når den eksterne bogholder sidder med bogføringen.

Det er helt naturligt at man som virksomhed helst vil beskæftige sig med sine kerneopgaver i stedet for ubetalte fakturaer og dårlige betalere. HM Regnskab efterspurgte en effektiv samarbejdspartner til inddrivelse af kundernes tilgodehavender, sådan at både deres kunder og dem selv kunne fortsætte med deres kerneopgaver.

Besværligheden og tidsforbruget ved selv at stå for inddrivelsen af tilgodehavender, vil for mange bogholdere påvirke den værdi de ellers kan give deres kunder på kerneopgaverne - nemlig bogholderi og regnskab. Desuden viser det sig ofte at effektiviteten heller ikke er den samme, som når et professionelt inkassobureau står for inddrivelsen.

Løsningen blev et samarbejde med Debito

Samarbejdet med Debito gør det nemt at få styr på inddrivelsen af kundernes tilgodehavender fra ubetalte fakturaer. Når sagerne er oprettet i systemet, overtager Debito inddrivelsen. Det giver mere tid til kerneopgaver og skaber værdi for kunderne.

Det er win-win for alle parter at benytte en samarbejdspartner som Debito til inddrivelse af tilgodehavender fra kundernes ubetalte fakturaer. Debito sikrer, at inddrivelsen bliver gjort professionelt og følger alle inkassoregler og inkassoprocedurer. Det giver tryghed at vide det bliver gjort ordentligt.

"Jeg bruger Debito til inddrivelse af tilgodehavender for mine kunder fordi deres system er nemt at bruge og fordi de er meget effektive. Jeg har overblikket og mine kunder får deres penge. Jeg kan på det kraftigste anbefale andre at bruge Debito" - HM Regnskab

Samarbejdet med Debito betyder:

Mere tid til egne kerneopgaver i virksomheden.

Nem og gratis online oprettelse via Debitos system.

Effektiv inddrivelse af kundernes tilgodehavender.

Ingen binding - betaler kun 10% ved succesfuld inddrivelse.

Fuldt overblik på sagsstatus og handlinger på sagerne.

Effektiv inkassopartner giver mere værdi til egne kunder.

Se flere cases med vores kunder

Vi har kunder i mange forskellige brancher og hjælper virksomheder i mange forskellige størrelser med inddrivelse af tilgodehavender. Du kan helt sikkert finde en case som er relevant for din virksomhed.

Somera

Et af landets førende tekstbureauer - vil hellere bruge tid på egne kunder.

Læs mere her
PARKPARK

PARKPARK er Danmarks førende app inden for parkering, de bruger også Debito.

Læs mere her

 

Villumsign

Villumsign i Hobro er måske Danmarks bedste skiltemand - Læs hvorfor de bruger Debito.

Læs mere her

 

Kom i gang med Debito allerede i dag

Udvid dine egne produkter og tilbyd dine kunder effektiv inddrivelse af tilgodehavender med Debito — Ingen binding og gratis oprettelse af sager.

Prøv Debito helt gratis