Læs hvordan du som IT-virksomhed eller konsulent kan bruge Debito


IT-Virksomheden, iAdvice i Aarhus bruger Debito når kunderne ikke betaler regningen

Om iAdvice

iAdvice i Århus er på mange måder en klassisk IT virksomhed, med IT-support,cloud-løsninger, Business Intelligence og kasseapparater. Men hos iAdvice har man fart på. 

iAdvice er stiftet af direktør, Johnny Hansen, der så en mulighed for at servicere Midtjylland og resten af Danmark med holdbare IT-løsninger og laver i dag storset alle typer af opgaver inden for klassisk IT. 

Branche:

IT virksomhed

Beliggenhed:

Aarhus

Antal ansatte:

10

Fra klassisk advokat - til online inkasso med Debito

Tidligere brugte iAdvice en lokal advokat i Århus, når betalingerne udeblev og der var behov for inkasso - en løsning der ikke havde samme effekt som håbet.

"Tidligere brugte vi en inkassoadvokat her i Aarhus, med begrænset succes. Vi følte blot han sendt et par sporadiske breve og rykkere - uden interesse for sagen eller for at vi måske fik vores penge. Den løsning var både besværlig, ikke særlig effektiv - og ret dyr i længden.
Det modsatte føler vi uden tvivl det er med Debito."

Der findes rigtig mange dygtige inkassoadvokater i Danmark, men at vælge den rette advokat til jobbet han være noget af en opgave. Debito er en online platform, der finder den løsning der passer vores kunder bedst, og dermed kan det sagtens være, at sagerne igen kommer til en inkassoadvokat - men denne gang blot med en med speciale inden for netop dit område.

Debito, eller vores samarbejdspartnere, får ingen afregning hvis du ikke får dine penge hjem. Vi kører 100% no cure, no pay og tjener igen penge, hvis du ikke gør. Dermed er både vores samarbejdspartnere, og vi, 100% fokuseret og motiveret for at få dine penge hjem.

Debtio overtager når kunderne er til besvær

"Vi sælger kasseapparater til store og små butikker, og det er typisk de helt små butikker som har svært ved at overholde deres betalingsfrister. Det koster os dyrt i tabt likviditet og unødigt arbejde for bogholderen og sælgeren, der kan bruge sin tid meget bedre."

Hos iAdvice elsker man den gode kundekontakt, og får da også forsat både sælger og bogholder til at ringe og reminde kunderne, eksempelvis med rykkerskrivelser, vedr. deres ubetalte fakturaer. Men har også opsat procedure for, at hvis kunderne ikke ønsker dialog om en eller flere ubetalte forhold, så overdrages sagen til Debito for videre forfølgelse, med udsendelse af rykkere, inkassovarsel og etablering og administration af afdragsordninger. En løsning der har gjort, at iAdvice i dag får rigtig mange af deres krav hjem - over en kortere eller længere periode.

Samarbejdet med Debito betyder:

Mere tid til egne kerneopgaver i virksomheden.

Nem og gratis online oprettelse via Debitos system.

Effektiv inddrivelse af kundernes tilgodehavender.

Ingen binding - betaler kun 10% ved succesfuld inddrivelse.

Fuldt overblik på sagsstatus og handlinger på sagerne.

Effektiv inkassopartner giver mere værdi til egne kunder.

Inkasso for IT-virksomheder, og alle andre

Debito brænder hver dag for at hjælpe virksomheder med inkasso - uanset hvilken branche de er i.

Vi hjælper dagligt over 1.000 danske virksomheder med inkasso og har derfor indsigt i over 100 forskellige brancher - lige fra avancerede IT-virksomheder til den lokale blomsterhandler nede på hjørnet.
Vores store indsigt i mange forskellige brancher og virksomheder giver os et detaljeret indblik i de typiske problemstillinger som din virksomhed, dine sager og ikke mindst dine kunder har af udfordringer når en faktura skal betales.

Vores indsigt i rigtig mange brancher giver os ideelle muligheder og betingelser for at hjælpe dig og din sag - og dermed skabe en hurtigere gennemløbstid på sagen, det betyder kort og godt din sag hurtigere løst, end hvis sagen skulle have kørt ved et inkassofirma eller advokat uden samme kendskab til dig og din branche.

Se flere cases med vores kunder

Vi har kunder i mange forskellige brancher og hjælper virksomheder i mange forskellige størrelser med inddrivelse af tilgodehavender. Du kan helt sikkert finde en case som er relevant for din virksomhed.

hm regnskab
HM Regnskab

HM Regnskab bruger Debito når kunderne ikke betaler - det gør de af mange årsager.

Læs mere her
PARKPARK

PARKPARK er Danmarks førende app inden for parkering, de bruger også Debito.

Læs mere her
Villumsign

Villumsign i Hobro er måske Danmarks bedste skiltemand - Læs hvorfor de bruger Debito.

Læs mere her

Kom i gang med Debito allerede i dag

Slip for besværet med dårlige betalere og lad Debito stå for inddrivelsen af dine tilgodehavender, så du har mere tid til dine egne kunder.

Prøv Debito helt gratis