Læs hvilke fordele butikken og webshoppen luksusbaby har ved at bruge Debito


Den fysiske butik og webshop Luksusbaby bruger Debito når pengene skal hjem

Om Luksusbaby

Luksusbaby er Danmarks førende butik og webshop medbabytøj og tøj til børn mellem 0-12 år.
Virksomheden er stiftet, og forsat drevet af parret Ann-Louise og Morten Kjær.

Der findes rigtig mange fysiske butikker og endnu flere webshops der sælger børne- og babytøj - men meget få med lige så stor succes som Luksusbaby.dk. Kæresteparret Ann-Louise og Morten Kjær har haft mere end almendeligt travlt siden virksomhedens grundlæggelse i 2016.

Branche:

Fysisk butik og webshop

Beliggenhed:

Aalborg

Antal ansatte:

14

Fokus på kerneydelser frem for ubetalte fakturaer

Luksusbaby er på mange måder en utraditionel virksomhed, hvor der gøres alt for at skabe den absolut bedste oplevelse med luksus-mærker af børnetøj, uanset om du handler på webshop eller i butikken.

En klassisk butik og webshop er heller ikke kendt for at have dårlige betalere; for begge steder handles der jo typisk på betalingskort, og pengene sikres, inden kunden får udleveret varen. Luksusbaby tilbyder blandt andet afdragsordning og salg på kredit - en proces der kræver opfølgning, og styring administration, som Debito hjælper med.

"Vi har løbende kunder som har afdragsordning og salg på kredit - det kræver administration og styring, som vi lader Debito stå for - og sker betalingerne ikke, så udsender de rykkere, inkassovarsel og eventuelt opstarter inkasso, om nødvendigt. Debito er en fantastisk samarbejdspartner, hvor tingene kører uden det store arbejde for os."

At drive webshop og fysisk butik kræver et enormt arbejde, da konkurrencen både hos fysiske butikker og webshop er benhård.
Luksusbabys to ejere og medstiftere har valgt at lade Debito stå for udsendelse af rykkere, inkassovarsel og administrationen og styringen af de dårlige betalere som virksomheden fra tid til anden oplever.

Ved at lade Debito står for administrationen af virksomhedens enkelte dårlige betalere og administrationen af deres afdragsordninger, kan Luksusbaby, deres ejere og ansatte bruge tid på det der skaber værdi for dem - i den evige konkurrence om kunderne.

Mindre administration - mere fokus

"Vores valg af Debito har uden tvivl været en rigtig god forretning for os, vi bruger langt mindre tid på ubetalte regninger end før - og det har givet luft og tid til at fokuserer på de spændende ting."

Vi har valgt Debito grundet deres digitale præg, der gør sig anderledes end både traditionelle inkassofirmaer og advokater der også beskæftiger sig med inkasso. Debtio virker til at have et godt grundlag og kendskab til vores branche, og det er fedt at vi kan udnytte til vores fordel. Vi har sager kørende hos flere af Debitos partnere, da vores sager ikke har samme type af kunder og forløb - det er fedt at have samlet det på en platform med Debito.

Det er nemt at have et overblik over sine sager - og endnu lettere at smide sager overtil Debito.

Samarbejdet med Debito betyder:

Mere tid til egne kerneopgaver i virksomheden.

Nem og gratis online oprettelse via Debitos system.

Effektiv inddrivelse af kundernes tilgodehavender.

Ingen binding - betaler kun 10% ved succesfuld inddrivelse.

Fuldt overblik på sagsstatus og handlinger på sagerne.

Effektiv inkassopartner giver mere værdi til egne kunder.

Inkasso for butikker - og alle andre

Hver eneste dag hjælper vi hos Debito tusindvis af fysiske butikker, webshops, konsulenter og mange mange andre der har problemer med dårlige betalere. Debito hjælper hver dag mere end 1.000 små- og store virksomheder med at få pengene hjem for det arbejde de har udført, og ikke fået hjem for.

Vores mange forskellige kunder giver os en unik mulighed og indsigt i over 100 forskellige brancher, store som små - og har skabt et produkt omkring det, til at skabe måske Danmarks bedste og billigste inkasso.

Debito er gratis at bruge - og det er uden risiko for dig og din virksomhed - du skal blot uploade din faktura for at være i gang med inkasso. Debito yder nemlig 100% no cure, no pay inkasso; får vi ikke dine penge hjem til dig, så koster det ingen ting. Formår vi at få dine penge hjem, tager vi 10% af det indkasserede beløb. Helt enkelt; ingen penge til dig - ingen penge til os. Vi er Danmarks billigste inkassofirma og inkassobureau, uden bøvl og besvær.

Se flere cases med vores kunder

Vi har kunder i mange forskellige brancher og hjælper virksomheder i mange forskellige størrelser med inddrivelse af tilgodehavender. Du kan helt sikkert finde en case som er relevant for din virksomhed.

hm regnskab
HM Regnskab

HM Regnskab bruger Debito når kunderne ikke betaler - det gør de af mange årsager.

Læs mere her
PARKPARK

PARKPARK er Danmarks førende app inden for parkering, de bruger også Debito.

Læs mere her
Villumsign

Villumsign i Hobro er måske Danmarks bedste skiltemand - Læs hvorfor de bruger Debito.

Læs mere her

Kom i gang med Debito allerede i dag

Slip for besværet med dårlige betalere og lad Debito stå for inddrivelsen af dine tilgodehavender, så du har mere tid til dine egne kunder.

Prøv Debito helt gratis