Læs hvordan du som digitalt bureau eller konsulent kan bruge Debito


Tekstbureauet Somera bruger Debito når kunderne ikke betaler regningen

Om Somera

Somera arbejder med tekstforfatning for både store og små virksomheder, og skaber indhold der konverterer websitebesøgende til kunder.

Somera tilbyder tekstforfatning, korrekturlæsning, content marketing, transskribering, email marketing, oversættelse og produkt- og kategoribeskrivelser.

Virksomheden er startet tilbage i 2015 og holder til i Aalborg. Somera bruger Debito når deres kunder ikke betaler regningen og holder fokus på egne opgaver.

Branche:

Tekstbureau

Beliggenhed:

København

Antal ansatte:

10 - 19

Website:
www.somera.dk

Besværligt at være opdateret på formalier og inkassolovgivning

Somera oplever nogle gange at deres kunder ikke betaler regningen for det udførte arbejde. Det er en meget besværlig situation at stå i og som indehaver af tekstbureauet bruger Kristian Scharling hurtigt mange unødvendige timer på dårlige betalere.

"Vi er et af landets førende tekstbureauer og skriver tekster for store og små virksomheder i hele Danmark. Vi oplever fra tid til anden at have en dårlig betaler, her er det fedt at gøre brug af Debito der klarer det hele, uden jeg skal røre en finger eller tænke på jura, inkassolovgivning, rykkere og formalier."

Tidsforbruget ved at sætte sig ind i jura, inkassolovgivning, udsendelse af rykkere og formalier er så stort at det fjerner fokus fra det der virkelig tæller; at producere fede tekster til vores kunder. Som tekstbureau består hverdagen af at udføre opgaver for kunder og derfor er tid en af de vigtigste ressourcer for os hos Somera.

Som bureau arbejdes der med mange forskellige kunder. Med nogle kunder er der et længerevarende samarbejde og med andre kunder er det bare en enkelt opgave der skal udføres. Der kommer derfor mange nye kunder ind som man ikke kender lige så godt og det giver selvfølgelig en større usikkerhed i forhold til om betalingen udebliver fra kunden.

Nemt bare at lade Debito overtage inddrivelsen

"Det var en meget nem beslutning at lade Debito klare inddrivelsen af mine tilgodehavender i virksomheden. Det er nemt at bruge og så er de samtidig meget effektive. Det giver ingen mening for mig selv at inddrive tilgodehavender."

Det er for mig som bureau og konsulent en stor fordel at benytte en samarbejdspartner som Debito til inddrivelse af tilgodehavender fra kundernes ubetalte fakturaer. Debito sikrer, at inddrivelsen bliver gjort professionelt og følger alle inkassoregler og inkassoprocedurer. Det giver tryghed at vide det bliver gjort ordentlig - og vigtigst af alt er, at jeg ikke selv skal bruge tid på det. For udsendelse af inkassovarsel, rykkere og andet, interesserer mig ikke i min hverdag.

Samarbejdet med Debito betyder:

Mere tid til egne kerneopgaver i virksomheden.

Nem og gratis online oprettelse via Debitos system.

Effektiv inddrivelse af kundernes tilgodehavender.

Ingen binding - betaler kun 10% ved succesfuld inddrivelse.

Fuldt overblik på sagsstatus og handlinger på sagerne.

Effektiv inkassopartner giver mere værdi til egne kunder.

Inkasso for digitalt bureau, konsulent - og alle andre

Debito hjælper hver eneste dag tusindvis af danske virksomheder med inkasso og er dermed til at sikre en bedre likviditet for små- og store virksomheder.
Debito er en online platform, hvor du som kunde uploader dit bilag, indtaster skyldners oplysninger, og herefter matcher vores online system dine sager, med den rette inkassopartner; inkassoadvokat eller inkassofirma.

Vi har markedets største branchekendskab til digitale bureauer, konsulenter og mange flere. Det store kendskab til din og mange andre brancher, sikrer en hurtig gennemløbstid på sagerne - for vi kender til de udfordringer som du og dine kunder har, når regningen skal betales.

Debito er 100 procent gratis og risikofrit at bruge. Vi tager 10% at det indkasserede beløb - formår vi ikke det, har det været gratis og uden omkostninger for dig.

Se flere cases med vores kunder

Vi har kunder i mange forskellige brancher og hjælper virksomheder i mange forskellige størrelser med inddrivelse af tilgodehavender. Du kan helt sikkert finde en case som er relevant for din virksomhed.

hm regnskab
HM Regnskab

HM Regnskab bruger Debito når kunderne ikke betaler - det gør de af mange årsager.

Læs mere her
PARKPARK

PARKPARK er Danmarks førende app inden for parkering, de bruger også Debito.

Læs mere her
Villumsign

Villumsign i Hobro er måske Danmarks bedste skiltemand - Læs hvorfor de bruger Debito.

Læs mere her

Kom i gang med Debito allerede i dag

Slip for besværet med dårlige betalere og lad Debito stå for inddrivelsen af dine tilgodehavender, så du har mere tid til dine egne kunder.

Prøv Debito helt gratis