Læs hvorfor Teeshoppen hellere vil bruge tid på at forbedre brugeroplevelsen


Teeshoppen gider ikke besværet med dårlige betalere og vælger derfor at bruge Debito

Om Teeshoppen

Teeshoppen er en webshop, der sælger basisvarer til billige priser. Formålet er, at give kunderne mulighed for at fylde tøjskabet med basics, uden at kontoen begynder at lyse rødt.

For Teeshoppen er det vigtigt at give kunderne en verdensklasse oplevelse så de vender tilbage til webshoppen. Varelageret skal hele tiden opdateres med de produkter kunderne efterspørger og ordre skal pakkes.

Teeshoppen består af et lille og dedikeret team, der hellere vil bruge tid på de gode kunder, udvikle forretningen og skabe fede oplevelser for kunderne. 

 

Branche:

Webshop

Beliggenhed:

Aalborg

Antal ansatte:

2 - 5

Vil hellere drive webshop - end at jagte dårlige betalere

Hos Teeshoppen lever man af at fylde danske garderober op med højkvalitets basic produkter til billige priser, til både mænd og kvinder.Teeshoppen er på mange måder en klassisk webshop, men Benjamin og hans team arbejder benhårdt på at blive den webshop man tænker på, når garderoben skal fyldes op med basic varer.

Teeshoppen forsøger at skille sig ud, ved blandt andet at have over 100 dages returret, fysisk showroom og god kundeservice.

Benjamin har skabt en så stor succes, at over 50.000 kunder har handlet på webshoppen siden opstarten i 2014. En succes man kun opnår ved at have fokus på det vigtige, og lade andre om det kedelige - herunder også dårlige betalere.

"Hos Teeshoppen har vi rigtig travlt, og vi elsker det! Vi er et lille og dedikeret team, der brænder for at drive webshop, hjælpe kunder og yde Danmarks bedste service - for sådan tror vi, at man får succes med det man laver. Det betyder også samtidig, at vi i det daglige ikke har tid til at skulle rykke kunder der ikke betaler os - derfor lader vi Debtio om det job."

At drive en webshop er ikke nemt og at drive en succesfuld webshop med glade kunder, er bestemt ikke nemmere. Benjamin arbejder hver dag mere end 12 timer på at drive webshoppen. Dagene bruges på at bestille varer hjem, pakke og udsende varer, besvare kundehenvendelser og ikke mindst at skulle opdatere hjemmesiden med nye tekster, priser og produkter. Tiden ved at sætte sig ind i inkasso, og hvad der hører med af rykkerskrivelser, inkassovarsel og lignende, interesserer ikke Benjamin, og timerne i døgnet er ikke til det.

"At kunne overlade en dårlig betaler til Debito gør, at jeg kan bruge tiden på at drive min webshop, frem for at bruge tid på ting der hverken interesserer mig. Jeg ved at Debito behandler mine kunder med respekt og at ringene foregår ordentligt - det er vigtigt for mig."

Nemt og bekvemt at lade Debito om det hele

Debito har skabt en online platform, hvor alle virksomheder nemt og bekvemt kan uploade et dokument (faktura, dom eller lignende), og være igang med inddrivelsen af sine tilgodehavender.

Løsningen som Debito har skabt, kræver ingen forudgående arbejde for at igangsætte en inkassosag. Du skal som virksomhed hverken selv udsende rykkerskrivelser, inkassovarsler eller andet. Har du en ubetalt faktura, kan du være igang med inkasso på få minutter - nemt og bekvemt.

Samarbejdet med Debito betyder:

Mere tid til egne kerneopgaver i virksomheden.

Nem og gratis online oprettelse via Debitos system.

Effektiv inddrivelse af kundernes tilgodehavender.

Ingen binding - betaler kun 10% ved succesfuld inddrivelse.

Fuldt overblik på sagsstatus og handlinger på sagerne.

Effektiv inkassopartner giver mere værdi til egne kunder.

Inkasso for webshops - og din virksomhed

Debito hjælper hver eneste dag tusindvis af små- og store virksomheder med at få pengene hjem, fra hundredvis af ubetalte fakturaer, gennem effektiv inkasso.

Vi har rigtig mange webshops som kunder, og kender dermed til de udfordringer, muligheder og trusler som inkasso blandt webshops står overfor. Vores brede kendskab til webshops gør, at vi hvad hvordan en sag effektivt skal løses for din webshops og dine skyldnere.

Men vi har ikke kun webshops som kunder, vi er inkassopartner for over 100 forskellige brancher; og har med andre ord, et indgående kendskab til hvordan en inkassosag effektivt løses - også for din virksomhed og branche.

Se flere cases med vores kunder

Vi har kunder i mange forskellige brancher og hjælper virksomheder i mange forskellige størrelser med inddrivelse af tilgodehavender. Du kan helt sikkert finde en case som er relevant for din virksomhed.

hm regnskab
HM Regnskab

HM Regnskab bruger Debito når kunderne ikke betaler - det gør de af mange årsager.

Læs mere her
Somera

Somera er et ungt digitalt tekstbureau, der hjælper med at skabe online succes.

Læs mere her
PARKPARK

PARKPARK er Danmarks førende app inden for parkering, de bruger også Debito.

Læs mere her

Kom i gang med Debito allerede i dag

Slip for besværet med dårlige betalere og lad Debito stå for inddrivelsen af dine tilgodehavender, så du har mere tid til dine egne kunder.

Prøv Debito helt gratis