Læs hvorfor Villumsign vælger at bruge Debito til dårlige betalere


Villumsign bruger Debito til inddrivelse af tilgodehavender. Det sparer tid og fjerner bekymringerne over dårlige betalere

Om Villumsign

Villumsign er blandt landets førende skiltemænd, og udfører alt inden for skilte, solfilm, folie og bilreklame i hele Danmark.

Villumsign leverer høj kvalitet inden for alle typer af skilte, folie og solfilm. Virksomheden leverer skilte til nogle af landets største virksomheder, så som ARLA, Suzuki, Citroën, Spar Nord, Ford XL BYG, Würth og mange mange andre.

Virksomheden har hovedsæde i Hobro og er ejet af grundlæggeren, Jesper Villumsen, der for mere end 25 år siden startede virksomheden.

Branche:

Produktion af skilte

Beliggenhed:

Hobro

Antal ansatte:

10 - 19

Debito sikrer at fokus kan bevares på at lave fede produkter

Med Jesper Villumsen i spidsen, har Villumsign leveret flotte og kreative løsninger inden for alt med tryk i mere end 25 år. Det har gjort, at virksomheden i dag leverer tryksager, skilte, reklamer, grafisk arbejde, visitkort og meget meget mere til nogle af landets største virksomheder.

Villumsign er på mange måder en traditionel produktionsvirksomhed, hvor kvalitet og godt købmandsskab er i fokus. Villumsign har på mange måder også fulgt med tiden og udviklingen, og tilbyder i dag også produktion af blandt hjemmesider og mobile apps til kunderne.

At drive en klassisk produktionsvirksomhed frem til succes kræver hårdt arbejde, gåpåmod og ikke mindst et skarpt fokus på forretningen. Et fokus Debito hjælper virksomheden med at fastholde.

"Vi producerer alt inden for tryk og skilte og det har krævet ekstremt hårdt arbejde og fokus at nå hertil. Desværre har vi en lille håndfuld kunder der ikke betaler regningen - årsagen er ofte ukendt og kunden er ikke til at få fat i, når arbejdet er leveret og udført. Vi bruger derfor Debito til inkasso, og fokuserer selv på at producere godt håndværk."

Villumsign har en dedikeret ansat til at styre økonomien i virksomheden. Virksomhedens økonomiansvarlige står for alt fra fakturering til bogføring, herunder også håndteringen af de dårlige betalere. Ofte udsender Villumsign selv rykkerskrivelser og tager eventuelt telefonisk kontakt til skyldner.

Udløser hverken rykkerskrivelser eller den telefoniske kontakt nogen reaktion hos skyldner, overdrages sagen til Debito for videre arbejde. Her udsendes der også rykkerskrivelser, inkassovarsel, telefonopkald, RKI og eventuelt fogedretten, såfremt det bliver nødvendigt.

Nem ad hoc inkassoløsning

Debito har skabt en nem ad hoc inkassoløsning for alle der har behov for inkasso uden at skulle betale et dyrt abonnement, have en lang bindingsperiode eller andet lignende.

Tidligere havde virksomheden et halv-dyrt abonnement hos en konkurrerende løsning, her gav man et fast månedligt beløb i abonnement for at få lov til at oprette inkassosager. En løsning man var bundet af i en 12 måneders periode.

Hos Debito slipper Villumsign, og alle andre kunder, for både et fast løbende abonnement og en bindingsperiode, for at få lov til at oprette inkassosager. Debito tilbyder en nem og billig ad hoc inkassoløsning, hvor du som kunde, blot uploader de fakturaer der ikke er betalte.

Samarbejdet med Debito betyder:

Mere tid til egne kerneopgaver i virksomheden.

Nem og gratis online oprettelse via Debitos system.

Effektiv inddrivelse af kundernes tilgodehavender.

Ingen binding - betaler kun 10% ved succesfuld inddrivelse.

Fuldt overblik på sagsstatus og handlinger på sagerne.

Effektiv inkassopartner giver mere værdi til egne kunder.

Inkasso for produktions- og håndværksvirksomheder - og alle andre

Debito hjælper hver eneste dag tusindvis af danske virksomheder med inkasso og er dermed til at sikre en bedre likviditet for små- og store virksomheder.
Debito er en online platform, hvor du som kunde uploader dit bilag, indtaster skyldners oplysninger, og herefter matcher vores online system dine sager, med den rette inkassopartner; inkassoadvokat eller inkassofirma.

Vi har mange kunder inden for produktion og håndværk og har derfor stor erfaring med håndtering af inddrivelsen. Det store kendskab, sikrer en hurtig gennemløbstid på sagerne - for vi kender til de udfordringer som du og dine kunder har, når regningen skal betales.

Debito er 100 procent gratis og risikofrit at bruge. Vi tager 10% at det indkasserede beløb, formår vi ikke det, har det været gratis og uden omkostninger for dig.

Se flere cases med vores kunder

Vi har kunder i mange forskellige brancher og hjælper virksomheder i mange forskellige størrelser med inddrivelse af tilgodehavender. Du kan helt sikkert finde en case som er relevant for din virksomhed.

hm regnskab
HM Regnskab

HM Regnskab bruger Debito når kunderne ikke betaler - det gør de af mange årsager.

Læs mere her
Somera

Somera er et ungt digitalt tekstbureau, der hjælper med at skabe online succes.

Læs mere her
PARKPARK

PARKPARK er Danmarks førende app inden for parkering, de bruger også Debito.

Læs mere her

Kom i gang med Debito allerede i dag

Slip for besværet med dårlige betalere og lad Debito stå for inddrivelsen af dine tilgodehavender, så du har mere tid til dine egne kunder.

Prøv Debito helt gratis